فیمت توپ لباسشویی 5040

توپ و گوی لباسشویی

فیمت توپ لباسشویی 5040

توپ و گوی لباسشویی

پنیر

سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۴۰ ب.ظ

در این مقاله ما مشتاق صحبت در مورد پنیر و خواص آن و نحوه پختن پنیر است. ما امیدواریم که این مورد برای موجودات گرانقیمت شما باشد. ممکن است برای شما جالب باشد که پنیرها یک غذای باستانی هستند که قبل از زمان تاریخ برگردانده می شوند. هیچ کس نمی داند چه کسی و چه کجا ساخته شد، اما زمان های قدیم در مصر، یونان و رم یک محصول محبوب بود. اما بهترین سناریو که برای اولین بار تولید پنیر اتخاذ شد حدود 10،000 سال پیش در منطقه خاورمیانه یا آسیا بود، جایی که چوپانان به جای وسیله ای برای حمل شیر تازه از معده خالی بز استفاده می کردند. در این مورد، آنزیم در شکم خشک بز، با گرما از نور خورشید، بر شیر تاثیر می گذارد و باعث فرو ریختن آن می شود، آن را به یک شیر بسته و یک مایع پنیر تبدیل می کند. گله داران این پنیر اصلی را از بین بردند. محبوب ترین پنیر پنیر ایرانی پنیر لیگوان در تبریز است.
پنیر

ویکی پدیا می گوید که پنیر یکی از گونه های لبنی است که به طور گسترده ای در صدها نوع مختلف شیر استفاده می شود. آنها شیر را برای شیر، معمولا شیر گاو، بوفالو، شتر و گوسفند آماده می کنند. شیر از طریق کشت باکتری ترش است (اسیدی شده). سپس با افزودن آنزیم آن (Rennet) یا یک جایگزین (مانند اسید استیک یا سرکه)، پخته شده و شیر تولید می شود و آب پنیر به دست می آید. اغلب پنیرها در دمای پخت ذوب می شوند. انواع مختلف پنیر بر اساس ویژگی های آنها، از جمله نوع ترکیب شیر، آنزیم مورد استفاده برای جویدن، رژیم غذایی حیوانات، روش کار و رطوبت پنیر
خواص پنیری

این یک پروتئین کامل پروتئین، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است و می تواند به طور کامل جایگزین گوشت شود. پس گیاهخواران که گوشت نمی خورند از آن استفاده می کنند. پنیرها به استثنای لاکتوز، مواد هستند که در شیر وجود دارند مانند پروتئین، چربی و ویتامین ها، به ویژه ویتامین A و B. یکی از مزایای پنیر، ترشح ساده تر شیر است، به استثنای بسیار چرب یا بسیار تخمیر شده پنیر آناناس دارای کلسیم و فسفر فراوان است و برای کسانی که کار می کنند و خسته می شوند مورد نیاز است. افراد مبتلا به دیابت می توانند پنیر را بخورند زیرا پنیر حاوی قند نیست. همچنین توصیه می شود که پنیر ها به افرادی که شیرده نمی شوند تحمل کنند.
پنیر

یک کیلو شیر و 4 قاشق غذاخوری از ماست. ابتدا شیر را جوش می دهیم. سپس اجاق گاز را پایین آورده و 4 قاشق غذاخوری از ماست اضافه کنید. شیر را برای 7 دقیقه مخلوط کنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازک که در زه کشی قرار داده و پارچه را بر روی پنیر قرار داده و آن را در یک بدن سنگین برای 4 تا 5 ساعت قرار دهید تا آب را تخلیه کنید. سپس پنیر را بریزید و آن را در آب نمک نگه دارید.
پنیر در دوران بارداری

در طول بارداری، پنیر هایی که می توانند مورد استفاده قرار بگیرند، پنیر های سخت هستند که دشوار نیستند، از قبیل پنیر چدر - پنیر فتا - پنیر گودا - پنیر پارمسان - پنیر های لیسر پنیر. البته پنیرهایی مانند پنیر تبریز و لیگوان که در کشور ما به طور گسترده استفاده می شود، در رده پنیر های سخت قرار دارند. بادام زمینی فرآوری شده نیز مانند شکلات، سیر، پنیر و پنیر فرآوری شده است. اما پنیر های نرم در طول بارداری نباید خورده شوند. پنیر مانند پنیر بز در این دوره نباید استفاده شود. پخته های کمی پخته شیر از بز و بز، از جمله خوراکی آنها نباید مصرف شود. مواد چرب دانمارکی و پنیر پنیر هستند که در این دوره توصیه نمی شود. کبد نرم شامل لیستریوم باکتریایی است که باعث سقط جنین، زایمان زودرس و حتی مرگ جنین می شود.

  • ولی قره چلو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی