فیمت توپ لباسشویی 5040

توپ و گوی لباسشویی

فیمت توپ لباسشویی 5040

توپ و گوی لباسشویی

بایگانی

۱۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۷ ثبت شده است

خواص تردمیل چیست

شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۴ ب.ظ

خواص تردمیل چیست

تردمیل ،تردمیل و لاغری،تردمیل و لاغری شکم،تردمیل و لاغری سریع،تردمیل و لاغری ران،تردمیل و لاغری پا،تردمیل و لاغری صورت،تردمیل لاغری،تردمیل لاغری سریع،کار با تردمیل و لاغری،رابطه تردمیل و لاغری

تردمیل

شاید برایتان جالب باشد که تنها گروهی که نمی‌توانند از تردمیل استفاده کنند افرادی هستند که دچار مشکلات استخوانی و مفاصل در پا هستند. به‌دلیل فشاری که در هنگام دویدن یا پیاده‌روی به پاها وارد می‌شود افرادی که پایشان آسیب دیده است یا مفاصل آنها خشک است، ورم داردیا درد می‌کند نباید بر روی تردمیل پیاده‌روی کنند. بنابراین ترد میل برای تمامی افراد دیگر مناسب است. حتی افرادی که بیماری‌های قلبی دارند نیز می‌توانند از ترد میل استفاده کنند البته قبل از شروع ورزش با ترد میل، حتما باید با پزشکشان درمورد حداکثر شدت دویدن و ضربان قلب مجاز مشورت کنند. تردمیل حتی می‌تواند برای بازتوانی افرادی‌ که دچار سکته مغزی و در نتیجه ضعف عضلات شده‌اند،‌مورد استفاده قرار گیرد.

تاریخچه تردمیل

بر خلاف تصور ما ترد میل یک واژه بسیار قدیمی است. ترد میل به وسیله‌ای گفته می‌شود که در فضای بسته انسان با حیوان را بر روی تسمه نقاله خود به حرکت درمی‌آورد. ایده ساخت ترد میل در سال ۱۸۷۵ توسط کشاورزانی که در پی راهی برای تولید نیرو در بخش کشاورزی بودند مطرح شد. آن‌ها نوار نقاله‌ای مطابق با قدم حیوانات ساختند و در بخشهای آسیاب، روغن گیری و خرمن کوبی استفاده کردند. در واقع ترد میل امروزی در سال ۱۹۵۲ توسط کاردیولوژیست روبرت بروس برای آزمون استاندارد تشخیص و ارزیابی بیماری‌های قلبی و ریه ارائه شد. در دهه ۱۹۶۰ تردمیلها بسیار گران بودند و تنها برای آزمون پزشکی مورد استفاده قرار می‌گرفتند تا فردی به نام بیل استاپ که دارای مدرک مهندسی پزشکی بود تردمیلهای خانگی را طراحی کرد و آن‌ها را با قیمت‌های مناسب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار داد.

اجزای تشکیل دهنده تردمیل

دستگاه ترد میل که اکثراً موتوردار است، شامل تسمه پهنی است که با چرخش به دور غلطکها بر روی صفحه اصلی امکان راه رفتن و دویدن با سرعت‌های موردنظر را ایجاد می‌نماید. ترد میل در حقیقت شرایط انجام ورزش دو، مادر ورزشها، را در خانه و فضاهای بسته فراهم می‌نماید. ترد میل می‌تواند جهت تمرینات قهرمانی باشگاهی، حرفه‌ای و خانگی استفاده گردد. قدرت موتور، کمترین و بیشترین سرعت، مدت کارکرد، شیب برقی و دستی و حداکثر وزن قابل تحمل شرایط و نوع ترد میل را تعیین می‌نماید. اکثر تردمیلها دارای سیستم نمایشگر دیجیتالی هستند که ضربان قلب، مسافت، کالری، سرعت و زمان را نمایش می‌دهد. تست ورزش ترد میل پیشرفته‌ای است که طبق برنامه‌های تعیین شده ورزش می‌دهد و با الکتروکاردیوگراف کامپیوتری شرایط سلامت قلب و عروق را بررسی می‌نماید. ترد میل در بیشتر باشگاه‌های ورزشی، که در کنار سایر انواع دستگاه‌های ورزشی می‌باشد. ترد میل یک تسمه دارد که چرخش آن باعث به حرکت درآمدن صفحه این دستگاه می‌شود. به این ترتیب، شما می‌توانید روی آن راه بروید یا حتی بدوید. ترد میل یکی از بهترین و پر کاربردترین وسایل ورزشی برای کاهش وزن می‌باشد.

آشنایی با اجزای تردمیل

ترد میل شامل قطعات مانند موتور تردمیل، موتور شیب، قطعه الکترونیکی بالا و پایین، شاسی تردمیل، تختهٔ تردمیل، تسمهٔ موتور، غلتک و تسمهٔ اصلی می‌باشد، معمولآ افرادی که با تردمیل کار می‌کنند اجزاء آن را نمی‌شناسند و وظیفه هر کدام را نمی‌دانند، شناخت قطعات تردمیل به شما کمک می‌کند که طرز کار تردمیل را بهتر بشناسند و همچنین در زمان بروز مشکل متوجه شوید کدام قسمت مشکل دارد. ۱. موتور تردمیل: در بخش جلویی تردمیل و زیر پوشش جلویی موتور وجود دارد که مهمترین بخش ترد میل نیز می‌باشد و در هنگاه خرید به قدرت و کیفیت آن بسیار باید توجه کنید، این موتور محرک اصلی ترد میل است و قدرت آن بر اساس اسب بخار تعیین می‌گردد. ۲. موتور شیب: موتور شیب نیز در بخش جلویی ترد میل و در کنار موتور اصلی وجود دارد که با حرکت دادن چرخ دنده حلزونی شیب ترد میل را تنظیم می‌کند. لازم است ذکر شود برخی از تردمیلها موتور شیب ندارند و نتظیم شیب در آن‌ها به صورت دستی انجام می‌شود. ۳. قطعه الکترونیکی بالا: این بخش شامل صفحه نمایش و کلیدهایی در کنار صفحه نمایش ترد میل و بر روی دسته‌های آن می‌شود که باعث ارتباط کاربر با ترد میل می‌گردد. ۴. قطعه الکترونیکی پایین: این قطعه در بخش جلوی ترد میل و در کنار موتور قرار دارد که وظیفه برق رسانی به بخشهای مختلف ترد میل را بر عهده دارد. ۵. شاسی ترد میل: این بخش قاب اصلی ترد میل و بخش فلزی است که تمام اجزاء ترد میل بر روی آن سوار است. اصطحکام این بخش یک فاکتور مهم در انتخاب ترد مبل خوب است. ۶. تخته ترد میل: بخشی است که تسمه اصلی ترد میل دور آن است و همواره باید صاف و صیقلی باشد. ۷. تسمه موتور: تسمه‌ای است که حرکت موتور را به غلتک جلویی انتقال می‌دهد و موجب چرخش تسمه اصلی می‌شود. ۸. غلتک: در ترد میل دو غلتک وجود دارد که به آن‌ها غلتک جلویی و عقبی می‌گویند که تسمه ترد میل به دور آن‌ها می‌افتد و کشش تسمه را نیز تنظیم می‌کنند. ۹. تسمه اصلی: تسمه‌ای است که ما بر روی آن می‌دویم و جنس و کیفیت آن از فاکتورهای یک ترد میل خوب می‌باشد.

کدهای خطا در تردمیل

کدهای خطا در ترد میل برای بیان کردن مشکلات تردمیل به کار می‌روند، شرکت‌های سازنده مختلف کدهای متفاوتی را برای این کار در نظر گرفته‌اند ولی اغلب به صورتی است که در این مقاله بیان می‌شود، البته برای اطلاع از کدهای اخطار مخصوص تردمیل خود می‌توانید به دفترچه راهنما آن مراجعه نمایید. خطای صفر: این ارور که زیاد هم رخ می‌دهد بیشتر مربوط به کلید ایمنی تردمیل شما است و باید این کلید را بررسی کنید. خطای کد یک: این ارور عمدتآ با برد اصلی ترد میل ارتباط دارد و بهتر است تعمیر کار را خبر کنید. خطای کد دو: این ارور بیشتر در ارتباط با سنسور سرعت ترد میل است، این سنسور در اغلب تردمیلها در کنار غلطک عقبی ترد میل وجود دارد خطای کد سه: این ارور مربوط به موتور است نه تنها خرابی موتور بلکه سنسورهای سرعت و دمای موتور می‌تواند موجب آن شود. خطای کد چهار: این ارور با موتور شیب در ارتباط است و بیشتر هم در مواقعی که سیم برق موتور شیب قطع شده باشد نمایش داده می‌شود. خطای کد پنج: این ارور مربوط به افت ولتاژ ورودی موتور است و بیشتر با برد تغزیه تردمیل ارتباط دارد. خطای کد شش: ارتباط مستقیم با ای سی برد دارد و زمانی که این ارور نمایش داده می‌شود احتمال سوختن این ای سی زیاد است و بهتر است هرچه سریعتر تعمیرکار را خبر کنید.

فواید تردمیل

اولین دلیلی که مردم ترد میل رابرای ورزش انتخاب می‌کنند، راحتی است. تردمیل به شما اجازه می‌دهد حتی در هوای برفی و بارانی، خیلی سرد یا خیلی گرم،‌در زمان طوفان و تاریکی،‌بدوید. با تردمیل دیگر درترافیک سنگین شهری وقت‌تان را برای رسیدن به باشگاه ورزشی هدر نمی‌دهید. می‌توانیددر هر زمانی از روز، چه صبح‌زود و چه آخر شب ورزش کنید. دلیل دیگری که به‌خصوص برای خانم‌ها اهمیت‌ دارد،‌ ایمنی است زیرا با حوادث غیرمترقبه خارج از خانه، مواجه نمی‌شوند. هنگامی‌که روی تردمیل ورزش می‌کنید، می‌توانید همزمان تلویزیون تماشاکنید، تلفنی با دوستانتان صحبت کنید و یا به موسیقی دلخواهتان گوش دهید. دلیل دیگری که افراد تردمیل را ترجیح می‌دهند این است که بدون آماده‌سازی زیاد قبلی می‌توانند در هر زمان از روز که دوست داشتند با تردمیل پیاده‌روی کنند و یا بدوند. همچنین برای افرادی که ترجیح می‌دهند در خلوت خانه‌شان و به‌دور از هیاهوی بیرون ورزش کنند، تردمیل یک انتخاب ایده‌آل است. امروزه،‌تردمیل‌های مدرن‌، برنامه‌های پیاده‌روی و دویدن متنوعی را با استفاده از تغییر دادن شیب‌ و تغییر دادن سرعت دستگاه، ایجاد می‌کنند تا یک ورزش موثر انجام داده باشید و به تناسب اندام برسید. تردمیل‌های مدرن،‌با استفاده از کنترل ضربان قلب شما به‌صورت مداوم، به شما اجازه می‌دهند تا ورزش خود را به یک ورزش علمی وموثر تبدیل کنید. یک عملکرد ویژه این تردمیل‌ها این است که با توجه به میزان ضربان قلب شما سرعت خود را کم‌وزیاد می‌کنند تا به سیستم قلب و عروق شما فشار زیادی واردنشود. همچنین صفحه تردمیل از جنسی است که برخلاف آسفالت و موزاییک از آسیب‌های وارده به پا جلوگیری می‌کند. یکی از مشکلات و خطرهایی که در کار با تردمیل وجود دارد، آسیب عضلات اندام تحتانی به ویژه در ناحیه ران و پشت ران و ساق پاست. این موضوع نیز به علت کار کشیدن زیاد از این گروه از عضلات در هنگام کار با تردمیل است چون در هنگام کار با تردمیل، مسافت پیموده شده از نظر ظاهری مخفی می‌ماند.

مضرات تردمیل

از جمله آسیب‌های ورزشی‌ای که در کار با ترد میل بروز می‌یابد، آسیب زانو است. نقطه‌ای از بدن که بیشترین بار و وزن بدن را تحمل می‌کند، زانوهاست و وقتی در مدت زمان طولانی، فشار مداومی به آن وارد شود یا در مدت زمان کم، فشار زیادی بر آن تحمیل شود، دچار تغییرات شبیه آرتروز می‌شود، یعنی غضروف آن ساییده می‌شود و درد و مشکلات دامنه حرکتی مفصل به وجود می‌آید، یعنی زانو به سختی باز و بسته می‌شود. یکی از مشکلات و خطرهایی که در کار با تردمیل وجود دارد، آسیب عضلات اندام تحتانی به ویژه در ناحیه ران و پشت ران و ساق پاست. این موضوع نیز به علت کار کشیدن زیاد از این گروه از عضلات در هنگام کار با تردمیل است چون در هنگام کار با تردمیل، مسافت پیموده شده از نظر ظاهری مخفی می‌ماند (اگرچه به صورت دیجیتالی نمایش داده می‌شود)، به همین علت میزان شدت ورزش و مسافت پیموده شده، کمتر از حد واقعی تخمین زده می‌شود. با شدت بیشتر ورزش، فرد بیشتر در معرض آسیب قرار می‌گیرد. از خطرهای تردمیل می‌توانیم به استفاده از انواع شیب‌دار آن اشاره کنیم. کسانی که از انواع شیب‌دار آن به صورت نامناسبی استفاده می‌کنند، هم به آسیب مفاصلی چون زانو، مفصل لگن و مچ پا دامن می‌زنند و هم به طور ناخودآگاه شدت ورزش را بیشتر می‌کنند و خود را در صورت وجود عوامل خطر بیماری‌های قلبی، در معرض ابتلا به این‌گونه بیماری‌ها قرار می‌دهند.

مشکلات گرفتن دستگیره ها حین استفاده از تردمیل

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات استفاده کنندگان ‌ترد میل این است که هنگام دویدن یا راه رفتن دستگیره‌ها را نگه ‌می‌دارند. گرفتن دستگیره‌ها مشکلات زیادی را برای ورزشکار ایجاد می‌کند. برخی از این مشکلات شامل این موارد هستند: * موجب کاهش شدت ورزش می‌شود، در نتیجه کالری کمتری سوزانده می‌شود و منافع ورزش هوازی کاهش می‌یابد. * حالت و وضعیت طبیعی بدن را به هم می‌ریز د . *خطر کشیدگی عضلات را افزایش می‌د هد . * هماهنگی و تعادل را کاهش می‌دهد . *حس عمقی عصبی را کاهش می‌د هد . این حس، توانایی احساس موقعیت بدن و تثبیت آن در فضای اطراف است.

نحوه کارکرد تردمیل

ترد میل ممکن است موتور داشته یا نداشته باشند. اگر نوع بدون موتور را انتخاب کرده باشید، در واقع، نیروی وزن و فشار پاهای شما است که باعث به حرکت درآوردن صفحه تردمیل می‌شود. این نوع تردمیل، دستگاهی سبک است و اگر هزینه مختصری برای خرید این دستگاه در نظر گرفته باشید، می‌توانید همین نوع را برای ورزش در منزل خودتان انتخاب کنید. اما نوع موتوردار تردمیل، تکنولوژی پیشرفته تری دارد و موتوری که در آن کار گذاشته شده‌است به کمک عضلات شما می‌آید و به این ترتیب، شرایط گوناگونی برای دویدن یا راه رفتن برای شما به وجود می‌آورد. در این دستگاه، موتور تردمیل است که باعث چرخش تسمه و حرکت صفحه تردمیل می‌شود. شما می‌توانید سرعت آن را به صورت شیب دار تنظیم کنید و حالتی را به وجود آورید مثل این که دارید در یک مسیر سربالایی راه می‌روید یا می‌دوید. این تردمیل‌ها معمولاً یک مانیتور کامپیوتری دارند که با سیم‌های مخصوصی به بدن وصل می‌شوند و می‌توانند ضربان قلب را نشان دهند تا ورزشکار متوجه شود که آیا شدت حرکت‌هایش روی تردمیل کافی است و موجب کاهش وزنش می‌شود یا نه. اگر به صفحه مانیتور این تردمیل‌ها نگاه کنید، برنامه‌های از پیش تعیین شده‌ای را خواهید یافت که به کمک آن‌ها می‌توانید الگوی راه رفتن یا دویدن خودتان را روی تردمیل تنظیم کنید.

اهداف استفاده از تردمیل

هدف بیشتر افرادی که ترد میل تهیه می‌کنند معمولاً یکی از موارد زیر است: سلامتی و نشاط جسمی و روحی تناسب اندام کاهش وزن

طرز استفاده صحیح از تردمیل

کار با ترد میل هم باعث سوختن چربی و هم ساختن عضله می‌شود. می‌توان با برنامه‌های تمرینی متنوع و منظم ۳ ماهه روی تردمیل تمرین کرد و خسته نشد و با عضله سازی از تناسب اندام خوبی بهره‌مند شد. کار کردن درست و منظم با تردمیل باعث:

تقویت عضلات داخل و خارج ران و باسن

کاهش وزن

بدنسازی وتناسب اندام

بالا بردن انرژی بدن

بهبود فعالیت ورزشی

بهبود مقاومت بدن وقدرت قلب وعروق

حفظ وزن ایدئال بدن

تصحیح برنامه خواب و کاهش استرس

و در نتیجه باعث شادابی و سلامت جسمی و همچنین روحی و روانی خواهد شد.

ویژگیهای تردمیل خوب

قدرت موتور: بهتر است که قدرت موتور continuous power از ۱٫۵ اسب بخار کمتر نباشد. تردمیل باید موتوری آرام، نرم و بی صدا داشته باشد که قدرت آن حد اقل به ۱٫۵ اسب بخار برسد. اگر از دستگاه بیشتر برای دویدن تا پیاده‌روی استفاده می‌شود، یا اینکه وزن یکی از استفاده‌کننده‌های بیشتر از ۱۲۰ کیلو باشد باید تردمیل این امکان راداشته باشد که قدرت آن را بتوان تا ۲ یا ۳ اسب بخار نیز بالا برد. عرض تسمه: اگر بزرگ اندام هستید بهتر است از تسمه‌های پهنتر استفاده کنید، اکثر تردمیل‌ها با عرض تسمه ۴۰ سانتیمتر به بالا می‌باشند. هر چه تسمه عریض تر باشد دویدن راحت تر می‌باشد. تسمهٔ آن باید حتماً دولا و حداقل ۳۵ سانتیمتر عرض و ۱۰۰ سانتیمتر طول داشته باشد. باید به صورتی باشد که یک گام معمولی را پاسخ گو باشد و اگر گام‌های شما به‌طور معمول بلندتر هستند، چه بهتر که این اندازه‌ها نیز بیشتر باشد تسمه نقاله تردمیل باید در قسمت زیرین که در تماس با تخته تردمیل است دارای لایه‌های پارچه‌ای همراه با تارهای کربن باشد تا از ایجاد الکتریسیته ساکن در هنگام کار تردمیل جلوگیری شود این الکتریسیته ساکن باعث تخلیه بارهای قوی‌الکتریکی به مدارات الکترونیکی تردمیل می‌شود و اکثر اوقات صفحه نمایش آسیب خواهد دید. چهارچوب و فرم دستگاه: هم می‌تواند از استیل و هم از آلومینیوم ساخته شود. استیل سنگین تر و محکم تر است اما ممکن است در طولانی مدت زنگ بزند. آلومینیوم سبک‌تر است اما زنگ نمی‌زند. نوار صفحه: باید به صورتی باشد که راه رفتن بر روی آن راحت بوده و ضربهٔ پای شمار ا نیز بتواند به خوبی جذب کند نمایشگر تردمیل: باید میزان سرعت، شیب، زمان و مسافت طی شده توسط کاربر را نشان بدهد که البته در بعضی از مدل‌ها ضربان قلب و میزان کالری مصرفی نیز نمایش داده می‌شود. همچنین صفحهٔ نمایشگر آن‌ها می‌بایست بزرگ بوده که خواندن سرعت، شیب، زمان و مسافت را برایتان آسان‌تر کند.

انواع تردمیل

تفاوت مدل‌های مختلف تردمیل درمیزان مصرف برق و موتوردار بودن یا نبودن، قدرت موتور (اسب بخار)، AC یا DC بودن موتور طول تسمه و کیفیت تسمه، شیب دستی یا برقی، حداکثر سرعت و شیب و نشانگرهای موجود بر روی صفحه نمایش آن می‌باشد.

آشنایی با تردمیل چند کاره

عملکرد اصلی تردمیل دویدن می‌باشد، ولی مدلهایی از تردمیل مرسوم گشته‌است که علاوه بردویدن امکان عملکردهای تمرینی ورزشی دیگر را نیز فراهم می‌نماید که به تردمیل‌های چند کاره یا چند منظوره شهرت یافته‌است. معمولاً عملکردهای اضافه شده شامل کمربند ماساژر، ویبراتور، مسگری یا چرخونک، درازنشست، کش ایروبیک، دسته‌های مخصوص شنا سوئدی، جای وزنه، پخش موزیک و فیلم یا تلویزیون و غیره می‌باشد. اکثر افرادی که علاوه بر تردمیل تمایل به تهیه دیگر ابزار ورزشی را دارند تردمیل چند کاره را مقرون به صرفه و اقتصادی می‌یابند. زیرا قیمت تمام شده این مدل‌ها از هزینه تهیه ابزار ورزشی بطور مجزا کمتر می‌باشد؛ ولی ورزشکاران حرفه‌ای کمتر تردمیلی با عملکردهای اضافه را انتخاب می‌کنند و هزینه خود را برای تهیه تردمیل تک کاره پیشرفته تری متمرکز می‌نمایند.

راهنمایی برای خرید تردمیل

فاکتورهایی که باعث انتخاب مدل خاصی از تردمیل از طرف شما می‌شود عبارتند از: وزن، قد، استطاعت مالی و فضای در نظر گرفته برای تردمیل. با توجه به وزن خود قدرت موتور تردمیل مورد نظرتان را انتخاب نمایید. با توجه به قد خود طول و عرض تسمه تردمیل مورد نظرتان را انتخاب کنید. برای داشتن تردمیل بزرگتر و قویتر نیاز به فضای بزرگتری دارید. جهت افزایش سختی حرکت می‌توانید از تردمیل‌های دارای شیب استفاده کنید که به دو صورت دستی و برقی می‌باشند. شما می‌توانید از تردمیلهای چندکاره (دارز نشست، ویبراتور، مسگری، میل شنا) جهت داشتن دستگاه ورزشی کاملتری برخوردار شوید. با پرداخت مبلغ بیشتر می‌توانید تردمیلی با قدرت موتور بالاتر، استحکام بدنه و امکانات بیشتر داشته باشید.

نکاتی در مورد استفاده از تردمیل

۱ با پزشک مشورت کنید.در همین ابتدای کار، اگر دچار کمردرد یا مشکلات مفصلی هستید لازم است که با پزشک خود، مشورت کنید. پزشک متخصص، به شما در انتخاب ورزش سبک (مثل پیاده‌روی) یا سنگین (مثل دویدن) کمک بسیاری خواهد کرد. ۲ کفش مخصوص پیاده‌روی بخرید.برای خرید کفش ورزشی، ابتدا چند کفش را امتحان کنید تا از راحت‌بودنِ آن مطمئن شوید. قطعاً کفش مناسب، جای کافی برای انگشتانتان دارد و تمام گودی‌های کف پایتان را خواهد گرفت. بسیاری از افراد معتقدند که کفش، بعد از مدتی جا باز کرده و راحت خواهد شد، اما این تصور اشتباهی است. هیچ‌گاه کفشی که در آن راحت نیستید را برای دویدن انتخاب نکنید.(بدون نیاز به بادیگارد، پیاده‌روی کنید!).۳ نیم لیتر آب بنوشید.حتماً ۹۰ دقیقه قبل از تمرین با تردمیل، نیم لیتر آب بنوشید. با این کار، قطعاً تمرینات شما بیشتر از ۲۰ دقیقه طول می‌کشد و عرق خواهید کرد؛ بنابراین باید مراقب باشید تا بدنتان دچار کم‌آبی نشود. یک بطری نیم لیتری آب هم در کنار تردمیل قرار دهید. * حتما قبل از شروع تمرین به دستشویی بروید؛ زیرا اگر وقفه‌ای در حین تمریناتتان ایجاد کنید، دیگر از فواید تمرینات هوازی بی‌نصیب خواهید بود. ۴ جوراب ضخیم بپوشید : بهتر است به جای جوراب‌های کوتاه و نازک، از جوراب‌های بلند و ضخیم استفاده کنید تا پایتان تاول نزند. ۵ گرم و سردکردن را فراموش نکنید : حتماً ۵ دقیقه قبل و بعد از تمرین را به گرم‌ و سرد کردن بدنتان اختصاص دهید. برای این کار می‌توانید با سرعت ۱٫۵ تا ۲ کیلومتر در ساعت، قبل و بعد استفاده از تردمیل پیاده‌روی داشته باشید.(تمرینات فوق‌العاده موثر برای گرم کردن بدن) ۶ دست‌هایتان را حرکت دهید :به هیچ‌وجه با دیدن دسته‌های جلوی تردمیل وسوسه نشوید که همه تمریناتتان را با دست‌های ثابت انجام دهید. این کار باعث می‌شود کالری‌سوزی کمتری داشته باشید، حتماً دست‌هایتان را در حین تمرین با تردمیل تکان دهید. ۷ به تنظیمات روی دستگاه دقت کنید:حواستان به بخش تنظیم سرعت و شیب دستگاه تردمیل باشد، این بخش‌ها کاملاً تحت کنترل شما بوده و می‌توانید آن‌ها را کم و زیاد کنید. این دکمه‌ها حکم اتاق فرمان تردمیل را دارند.(چگونه با تردمیل ۵ کیلوگرم وزن کم کنیم؟) برای تنظیمات اولیه از دفترچه راهنما کمک بگیرید و در ابتدا راحت‌ترین حالت را انتخاب کنید، زمانی‌که حرفه‌ای‌تر شدید بهتر است میزان شیب و سرعت را باتوجه به آمادگی بدنی‌تان تنظیم کنید. ۸ از گیره‌های امنیتی استفاده کنید بدون شک با حرفه‌ای‌تر شدنتان دیگر احساس می‌کنید هیچ نیازی به این گیره‌های امنیتی ندارید؛ اما لازم است بدانید که این گیره‌ها به شما کمک می‌کند تا هنگامی‌که تعادلتان را از دست دادید، به زمین نیفتید.(چندین اشتباه در استفاده از ترد میل)

بیشتر بخوانید : ورزش برای لاغری شکم ♥ ورزش های هوازی

  • ولی قره چلو

عوارض کپسول فلوکونازول 100

شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۷:۴۲ ب.ظ

عوارض کپسول فلوکونازول 100

کپسول فلوکونازول ,کپسول فلوکونازول برای پسردار شدن,کپسول فلوکونازول 100,کپسول فلوکونازول 150 میلی گرم,کپسول فلوکونازول 50,کپسول فلوکونازول برای چیست

کپسول فلوکونازول

توضیحاتی در مورد کپسول فلوکونازول

قرص فلوکونازول (Fluconazole) یک داروی‌ ضد قارچ‌ است‌ که‌ برای‌ درمان برخی از عفونت‌ها تجویز می‌شود. تهوع و اسهال از عوارض قرص فلوکونازول است.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول فلوکونازول صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

مشخصات کپسول فلوکونازول

فلوکونازول (به انگلیسی: Fluconazole) رده درمانی: عوامل ضد قارچ اشکال دارویی: قرص، کپسول

کپسول فلوکونازول چیست

قرص فلوکونازول (Fluconazole) یک داروی‌ ضد قارچ‌ است‌ که‌ برای‌ عفونت‌های‌ کاندیدایی‌ دهان‌ (برفک)، گلو و واژن‌ و دیگر عفونت‌های‌ قارچی‌ کمتر معمول‌، تجویز می‌شود. این دارو با از بین بردن قارچ ها و مخمرها باعث از بین رفتن عفونت می‌شوند. البته مصرف این دارو تنها با تجویز پزشک مجاز می‌باشد و مصرف خودسرانه، بدون نسخه پزشک می‌تواند زیان‌آور باشد. پیشگیری از عفونت مخمر در بیمارانی که خطر ابتلا به عفونت در آن‌ها بیش از سایر افراد است مانند بیماران شیمی درمانی و پرتو درمانی از دیگر موارد استفاده از داروی فلوکونازول می‌باشد. درواقع این دارو رشد قارچ‌ها را که سبب ایجاد عفونت می‌شوند کاهش می‌دهد. توجه داشته باشید که فلوکونازول تنها برای درمان عفونت‌های قارچی موثر است و نمی‌تواند به درمان عفونت‌های ویروسی مثال سرماخوردگی و یا عفونت‌های باکتریایی کمک کند. این دارو بصورت کپسول و قرص خوراکی 50، 100، 150 و 200 میلی‌گرم و همچنین سوسپانسیون خوراکی موجود می‌باشد. این دارو بطور عمده از طریق ادرار دفع می‌شود.

موارد مصرف کپسول فلوکونازول

کاندیدیازیس واژینال کاندیدیازیس دهانی-حلقی و مری مننژیت کریپتوکوکی عفونت ادراری پیشگیری و کاهش عفونت در بیمارانی که شیمی درمانی یا پرتو درمانی می‌شوند

تداخل دارویی کپسول فلوکونازول

داروهای ضد دیابت، داروهای ضد صرع (فنی تویین)، داروهای قلبی (وارفارین، وراپامیل و سیزاپراید)، داروهای گوارشی (سایمتیدین)، داروهای کاهنده قندخون (گلی بنکلامید، گلی بوراید)، آستمیزول، سیزاپراید، یک آلکالوئید ارگوت مانند ارگوتامین، اریترومایسین، پیموزاید، کینیدین، ترفنادین، وریکونازول و الکل.بسیاری از دارو ها ممکن است با فلوکونازول تداخل داشته باشند و باعث ایجاد عوارض جانبی ناخواسته یا خطرناک گردند. در صورتی که هر کدام از داروهای زیر را مصرف می‌کنید، به دکتر خود اطلاع دهید؛ چرا که ممکن است نیاز به تغییراتی در برنامه‌ی درمانی شما باشد: هالفانترین؛ پردنیزون؛ تئوفیلین؛ ویتامین آ؛ توفاسیتینیب؛ داروهای ضد افسردگی – مثلاً: آمیتریپتیلین، نورتلیپتیلین؛ سایر داروهای ضد قارچ – مثلاً آمفوتریسین B یا وریکونازول؛ داروهای فشار خون– مثلاً: هیدروکلروتیازید (HCTZ)، لوزارتان، آملودیپین، فلودپیین، نیفدپیین، وراپامیل؛ رقیق کننده‌های خون – مثل: وارفارین، کومادین، جانتوون؛ داروهای سرطان – مانند: سیکلوفسفامید، وین کریستین، وینبلاستین؛ داروهای کلسترول – مانند: آتورواستاتین، سیمواستاتین، فلوتواستین؛ داروهای ایدز یا اچ آی وی – مثل: ساکویناویر، زیدوودین و غیره؛ داروهای جلوگیری از رد پیوند عضو – مانند: سیکلوسپورین، تاکرولیموس یا سایرولیموس و داروهای مخدر (فنتانیل، آلفنتانیل، متادون)؛ داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی- مانند: سلکوکسیب، ایبوپروفن، ناپروکسن؛ داروهای خوراکی برای درمان دیابت (glyburide, tolbutamide, glipizide)؛ داروهای تشنج – مثل: کاربامازپین، فنیتوئین؛ داروهای سل – مثل: ریفامپین، ریفابوتین؛ البته لیست بالا همه‌ی داروهایی که با فلوکونازول تداخل دارند را در بر ندارد و سایر داروها نیز ممکن است با این دارو تداخل داشته باشند؛ مثلاً ویتامین ها و داروهای گیاهی. در دوره درمان خود، هر گونه دارویی که مصرف می‌کنید یا قصد شروع یا قطع مصرف آن را دارید، به دکتر خود اطلاع دهید. لیستی از تمامی داروهایی که مصرف می‌کنید به همراه خود داشته باشید و به دکتر خود نشان دهید.

مقدار مصرف کپسول فلوکونازول

مقدار تجویزی‌ فلوکونازول‌، طول‌ درمان‌، و برنامه‌ زمانی‌ درمان‌ براساس‌ محل‌ عفونت‌ قارچی‌ و پاسختان‌ به‌ دارو متفاوت‌ است‌. بنابراین میزان دقیق مصرف این دارو باید حتما توسط پزشک تعیین گردد. معمولا دوز مصرفی از 100 میلی‌گرم تا 800 میلی‌گرم به صورت روزانه می‌باشد. در برخی عفونت‌ها از جمله عفونت واژینال، درمان با مصرف یک عدد کپسول ۱۵۰ میلی‌گرم توسط پزشک تجویز می‌شود لذا از مصرف بیش از حد تجویز شده خودداری نمایید.

عارضه نادر کپسول فلوکونازول

در موارد نادری مصرف داروی فلوکونازول موجب آسیب جدی به کبد و در نتیجه مرگ شده است. این مسئله به ویژه برای بیماران خاص بیشتر رخ می‌دهد. بنابراین در صورت بروز علایمی مانند تیره شدن ادرار، از دست دادن اشتها، کم رنگ شدن مدفوع، درد شدید معده و زرد شدن پوست و چشم باید سریعا به پزشک مراجعه شود.

فراموش کردن دوز مصرف کپسول فلوکونازول

در صورت فراموش کردن دوز دارو در اولین فرصت آن را مصرف نمایید و از دو برابر نمودن دوزهای بعدی پرهیز کنید.

نکاتی در مورد مصرف کپسول فلوکونازول

توصیه می‌شود جهت کاهش عوارض گوارشی، دارو را همراه با غذا مصرف نمایید. در صورت بروز زردی، تغییر رنگ ادرار، بی رنگ شدن مدفوع، خارش و کاهش حجم ادرار به پزشک مراجعه نماید. حتی‌ در صورت‌ احساس‌ بهبودی‌ دارو را تا آخر مصرف‌ کنید. اگر ظرف‌ 3 روز از درمان‌ با فلوکونازول‌ احساس‌ بهبودی‌ ندارید با پزشکتان‌ مشورت‌ کنید. همزمان با این دارو به‌ هیچ‌ وجه‌ الکل‌ یا داروهای‌ حاوی‌ الکل‌ (برخی‌ از داروهای‌ سرماخوردگی‌) مصرف‌ نکنید. در صورت مصرف بیش از ۱۴ روز این دارو، نیاز به آزمایشات خونی برای پایش وضعیت کبدی و کلیوی می‌باشد. در صورتی که با مصرف این دارو علائم شما برطرف نشد و یا بدتر شد،به پزشک خود مراجعه نمایید. خانم‌ها در صورتی که از قرص‌های ضدبارداری استفاده می‌کنند، در مدت درمان با این دارو باید از یک روش دیگر ضدبارداری علاوه بر قرص جهت پیشگیری از بارداری استفاده نمایند. در صورت بروز لکه‌های قرمز بر روی پوست به پزشک خود اطلاع دهید. در صورت تیرگی ادرار ،ضعف و خستگی شدید و زردی پوست یا چشم به پزشک خود اطلاع دهید. توصیه می‌شود از مصرف این دارو در زمان رانندگی و یا انجام اموری که نیاز به هوشیاری کامل دارد، اجتناب شود. در صورت مصرف این دارو قبل از انجام هر گونه عمل جراحی یا اقدام پزشکی جراح را از مصرف این دارو مطلع کنید. مصرف این دارو در افراد مسن باید با احتیاط صورت گیرد.

مصرف کپسول فلوکونازول در بارداری و شیردهی

مصرف فلوکونازول برای زنان باردار و شیرده مضر است. چرا که این دارو اثرات منفی بر جنین درون رحم می‌گذارد. از طرف دیگر چون این دارو به درون شیر مادر منتقل می‌شود مصرف آن در زمان شیردهی نوزاد توصیه نمی‌شود.انتظار نمی‌رود که یک بار استفاده از این دارو برای درمان عفونت واژن، برای جنین خطری داشته باشد. در صورتی که باردار هستید، بیشتر از یک بار (یک دوز مصرفی) از این دارو استفاده نکنید. استفاده‌ی طولانی مدت از این دارو، آن هم در دوز مصرفیِ زیاد، ممکن است باعث آسیب به جنین و یا ایجاد نقص هایی در هنگام تولد نوزاد بشود. در صورتی که در دوره‌ی درمان، باردار شدید، به دکتر اطلاع دهید.

علائم عفونت باکتریایی واژن چیست

علائم شایع عبارتند از ترشحات بیش از حد واژن، گاهی اوقات همراه با بوی ماهی، همراه با خارش و درد در هنگام ادرار. متخصصین مطمئن نیستند که چه چیزی باعث می‌شود باکتری ها از تعادل خارج شوند، اما عوامل خاصی ریسک عفونت شما را افزایش می‌دهند. چنین عواملی عبارتند از داشتن بیش از یک شریک جنسی، شریک جنسی جدید، سیگار کشیدن بیش از حد، و انجام بیش از حد دوش واژینال. باکتری واژینوز معمولا جدی نیست و اغلب به خودی خود از بین می‌رود. اما ایده‌ی خوب برای درمان آن، شروع به درمان آن به محض بروز علائم می‌باشد. برخی درمان‌های خانگی به شما کمک می‌نمایند تا از این مشکل آزار دهنده خلاص شوید.

مکانیسم اثر کپسول فلوکونازول

فلوکونازول اثر ضد قارچ خود را، از طریق مهار آنزیم سیتوکروم P-۴۵۰ اعمال می‌کند. با مهار این سیتوکروم، تولید ارگوسترول که یک جزء حیاتی در غشاء سلولی قارچ است، مختل می‌گردد. آزول‌ها (فلوکونازول، کتوکونازول و ایتراکونازول) در برابر قارچ‌ها، توکسیسیته انتخابی دارند، زیرا در سنتز ارگوسترول، که استرول منحصربه‌فرد غشای سلولی قارچ‌ها می‌باشد، تداخل می‌نمایند و با غشای سلولهای بدن کاری ندارند. آزول‌ها با مهار تولید ارگوسترول، نفوذپذیری غشای سلولی قارچ را مختل می‌کنند.

عوارض کپسول فلوکونازول

اگر هر گونه علائم آلرژیکی نسبت به این دارو – شامل کهیر، به دشواری نفس کشیدن، التهاب صورت، لب ها، زبان یا گلو – در خود مشاهده کردید، حتماً به دکتر اطلاع دهید. اگر موارد زیر را دارید، بلافاصله به دکتر اطلاع دهید: سردرد به همراه درد در قسمت قفسه‌ی سینه و سرگیجه‌ی شدید، غش، ضربان قلب تند یا نامنظم؛ تب، لرز، درد بدن، علائم آنفولانزا؛ به راحتی دچار کبودی یا خونریزی شدن، ضعف غیر معمول؛ تشنج؛ مشکلات کبدی – علائم: حالت تهوع، درد در قسمت بالای شکم، خارش، احساس خستگی، از دست دادن اشتها، ادرار تیره‌رنگ، مدفوع به رنگ خاک رس، یرقان (زرد شدن چشم‌ها یا پوست) ؛ بثورات پوستی (جوش) یا زخم های پوستی؛ واکنش‌های پوستی شدید – مثلاً تب، گلودرد، التهاب صورت یا زبان، سوزش چشم، درد پوست که به همراه جوش‌های قرمز یا ارغوانی رنگ باشد و این جوش ها خصوصاً در نواحی صورت و قسمت بالای بدن، گسترش پیدا کنند و باعث ایجاد تاول یا پوسته‌پوسته شدن شوند. عوارض جانبی متداول در اثر مصرف داروی فلوکونازول عبارت است از: دل درد، اسهال، معده درد؛ سردرد؛ سرگیجه؛ تغییر در احساس چشایی؛ البته لازم است ذکر شود که ممکن است عوارض جانبی دیگری نیز در صورت استفاده از این دارو رخ دهد. چنانچه موارد دیگری را مشاهده نمودید، به دکتر مراجعه کنید.

معرفی کپسول فلوکونازول

داروی دیفلوکان (Diflucan)، که با نام عمومی فلوکونازول (fluconazole) نیز شناخته می‌شود، برای درمان عفونت‌هایی که به وسیله‌ی قارچ‌ها به وجود آمده‌اند و قادرند به هر ناحیه‌ای از بدن حمله کنند (از جمله دهان، گلو، مری، مثانه، شش ها (ریه ها)، دستگاه تناسلی، خون) استفاده می‌شود. این دارو در افرادی که در اثر پیوند مغز استخوان، داروهای‌ سرطان یا ایدز، سیستم ایمنی ضعیفی دارند، برای پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های قارچی مصرف می‌شود.

نکاتی در مورد مصرف کپسول فلوکونازول

اگر نسبت به فلوکونازول حساسیت دارید، یا از داروهای کویینیدین، سیساپرید، اریترومایسین یا پیموزید استفاده می‌کنید، نباید از داروی دیفلوکان استفاده کنید. برای اطمینان از اینکه داروی مورد نظر برای شما خطراتی را در پی نخواهد داشت، اگر موارد زیر را دارید، به دکتر خود اطلاع دهید: بیماری کبدی؛ ویروس اچ آی وی یا بیماری ایدز؛ سرطان؛ بیماری قلبی یا اختلالات ضربان قلب؛ سابقه‌ی فردی یا خانوادگی ابتلا به سندروم QT؛ بیماری کلیوی؛ اگر نسبت به سایر داروهای ضد قارچ حساسیت دارید (مثلاً کتوکونازول، ایتراکونازول، میکونازول، پوزاکونازول، وُریکونازول و غیره) ؛ محلول دهانی (مایع) این دارو، حاوی ساکارُز است. در صورتی که در مورد هضم قند یا شکر مشکلاتی دارید، قبل از استفاده از این نوع فلوکونازول، با دکتر خود صحبت کنید.

کپسول فلوکونازول و قرص‌ های ضد بارداری

مصرف فلوکونازول باعث کاهش تاثیر قرص‌های ضد بارداری می‌شود. اگر می‌خواهید بیشتر از یک بار از این دارو استفاده کنید و در این مدت باردار نشوید، در مورد استفاده از لوازم پیشگیری از بارداری (مثلاً کاندوم و دیگر روش‌ها) با دکتر خود مشورت کنید. فلوکونازول می‌تواند در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث آسیب به نوزاد شود. اگر در دوران شیردهی قرار دارید، بدون اینکه به دکتر خود اطلاع دهید، از این دارو استفاده نکنید.

کپسول فلوکونازول و تجویز پزشک

فلوکونازول را حتماً با تجویز پزشک مصرف کنید و قبل از مصرف، تمامی مواردی که روی جلد این دارو نوشته شده است را به دقت مطالعه نمایید. همچنین از مصرف دوز بیشتر یا کمتر از مقداری که برای شما تجویز شده است، خودداری کنید و فقط در همان دوره ی زمانی که برای شما تجویز شده، آن را مصرف کنید. میزان دوز مصرفی شما از این دارو، بستگی به نوع عفونتتان دارد. برای مثال، برای درمان عفونت‌های واژن معمولاً فقط نیاز به مصرف یک قرص است. در مورد سایر عفونت‌ها ممکن است نیاز باشد تا میزان بیشتری از داروی فلوکونازول را مصرف کنید؛ در این مورد به دستورالعملی که دکتر برای شما تجویز می‌کند، عمل کنید.می‌توانید داروی مورد نظر را به همراه غذا یا بدون آن مصرف نمائید. قبل از مصرف نوع مایع این دارو، آن را به خوبی تکان دهید. داروی فلوکونازول را در تمام مدت زمانی که دکتر برای شما تجویز کرده، مصرف کنید. علائم شما ممکن است قبل از اینکه عفونت به طور کامل از بدن شما خارج شده باشد، بهبود بیایند. قطع مصرف این دارو ممکن است احتمال ابتلا به عفونت‌های دیگر را – که نسبت به داروهای ضد قارچ نیز مقاوم هستند – افزایش دهد. دیفلوکان یا فلوکونازول، برای درمان عفونت‌های ویروسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا به کار نمی‌رود. در صورتی که علائم شما بهبود پیدا نکردند و یا اینکه در طول دوره مصرف شما از این دارو، بدتر شدند، به دکتر مراجعه نمائید. قرص فلوکونازول را در دمای اتاق نگهداری کرده و دور از گرما و رطوبت قرار دهید. نوع مایع این دارو را می‌توانید در یخچال نگهداری کنید اما آن را از یخ زدگی محافظت کنید. مایعِ این دارو را بعد از دو هفته، دور بریزید.

بیشتر بخوانید : قرص ترامادول ♥ قرص فلوکستینکپسول فارماتون ♥ قرص راکوتانقرص مترونیدازول

  • ولی قره چلو

درمان اختلال شخصیتی دو قطبی

شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۵۵ ق.ظ

درمان اختلال شخصیتی دو قطبی

اختلال شخصیت دوقطبی ,اختلال شخصیت دوقطبی و ناپایدار مرزی,اختلال شخصیت دوقطبی چیست,اختلال شخصیتی دوقطبی,اختلالات شخصیتی دوقطبی,اختلال شخصیتی دوقطبی

اختلال شخصیت دوقطبی , اختلال شخصیت دوقطبی و ناپایدار مرزی , اختلال شخصیت دوقطبی چیست , اختلال شخصیتی دوقطبی

توضیحاتی در مورد اختلال شخصیت دوقطبی

افراد دارای اختلال شخصیت دوقطبی می توانند موجب آزار خود و اطرافیان شوند. وجود افسردگی های شدید اما کوتاه مدت و گذرا این افراد را درگیر می کند. اگر به مصرف مواد مخدر اعتیاد دارید بهتر است مراقب روحیات و احساسات خود باشید چون در معرض ابتلا به انواع اختلالات خلقی مانند استرس و افسردگی و اختلالات دوقطبی قرار دارید افسردگی یا شیدایی خفیف و کوتاه‌مدت و یا افسردگی‌ها یا شیدایی شدید در انتظار شما هستند با توجه به شیوع این عارضه های روحی و روانی در معتادان به موادمخدر می خواهیم به روش های درمانی موثر برای این افراد و روش های تشخیص این عارضه در آن ها اشاره کنیم. با توجه به مصرف الکل و مواد مخدر انسان ها در زندگی روزمره خود گاهی دچار اختلالات عاطفی می شوند که افسردگی، اضطراب و استرس را در پی دارند.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد اختلال شخصیت دوقطبی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

اختلال شخصیت دوقطبی یا افسردگی شیدایی

اختلال دوقطبی یا افسردگی شیدایی نوعی اختلال خلقی و بیماری روانی است. افراد مبتلا به این بیماری دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند. اختلال دو قطبی به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوائل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا می‌کند. این بیماری انواع مختلفی دارد که مهمترین انواع آن اختلال دوقطبی نوع یک و اختلال دو قطبی نوع دو است. تفاوت این دو اختلال در وجود دوره شیدایی است؛ در نوع یک این حالت اتفاق می‌افتد ولی در نوع دو فرم خفیف‌تری از آن که نیمه‌شیدایی است، بروز می‌کند. شروع بیماری معمولاً با دوره‌ای از افسردگی می‌باشد و پس از یک یا چند دوره از افسردگی، دوره شیدایی بارز می‌شود. در تعداد کمتری از بیماران شروع بیماری با دوره شیدایی یا نیمه-شیدایی است. دوره‌های شیدایی از چند روز تا چند ماه به طول می‌انجامند و معمولاً شدت آن‌ها باعث می‌شود که بیمار نیازمند درمان جدی به صورت بستری یا همراه با مراقبت زیاد باشد. با فروکش کردن علایم، به خصوص در اوایل سیر بیماری، معمولاً فرد به وضعیت قبل از بیماری خود برمی‌گردد و به همین دلیل بسیاری از بیماران یا خانواده‌های آنان تصور می‌کنند بیماری کاملاً ریشه کن شده و دیگر نیازی به ادامه درمان وجود ندارد؛ بنابراین درمان خود را قطع می‌کنند. اما قطع زودهنگام درمان خطر برگشت بیماری را بسیار افزایش می‌دهد و باعث می‌شود که بیماری در فاصله چند ماه عود کند.

دوره شیدایی اختلال شخصیت دوقطبی

دوره شیدایی (مانیا) مشخصه تشخیص اختلال دوقطبی است. این بیماری با توجه به شدت این دوره طبقه‌بندی می‌شود. بیماران مبتلا ممکن است ناگهان از اوج شادی و خوشحالی به اوج غم و اندوه فروروند و ارتباطی بین خُلق بیمار و آنچه واقعاً در زندگی بیمار رخ می‌دهد وجود ندارد. دوره شیدایی می‌تواند شدت مختلفی از شیدایی خفیف (نیمه-شیدایی) تا شیدایی کامل با علائم جنون‌آمیز نظیر توهم یا کاتاتونیا، داشته باشد. در این دوره تمرکز کاهش پیدا می‌کند، نیاز به خواب کم می‌شود و بیمار توهم خودبزرگ‌بینی پیدا می‌کند. قضاوت بیمار ممکن است مختل شود و دست به ولخرجی‌های غیرمعمول یا رفتارهای غیرطبیعی بزند. برخی از علائم و نشانه‌های این بیماری شامل موارد زیر می‌شود  بی‌قراری، افزایش انرژی و میزان فعالیت خلق خیلی بالا و احساس نشاط شدید همراه با احساس خودبزرگ‌بینی تحریک‌پذیری مفرط صحبت کردن بی‌وقفه، مسابقه افکار، پریدن از موضوعی به موضوع دیگر با سرعت خیلی زیاد عدم توانایی برای تمرکز، حواس‌پرتی کاهش نیاز به خواب اعتقادات غیرواقعی درمورد توانمندی‌ها و قدرت فرد قضاوت ضعیف ولخرجی یا خساست رفتار متفاوت از حالت معمول که مدتی طولانی ادامه داشته‌است افزایش تمایلات جنسی نشان دادن حرکات و تصمیم‌های ضدونقیض از خود سوء‌مصرف داروها و مواد مخدر، الکل و داروهای محرک رفتارهای اغواگرانه، مداخله‌جویانه، و پرخاشگرانه

دوره افسردگی اختلال شخصیت دوقطبی

افسردگی می‌تواند قبل یا بعد از دوره شیدایی در این بیماران ایجاد شود. درصد کمی از بیماران ممکن است در طول بیماری خود اصلاً افسردگی را تجربه نکنند.

دوره نیمه شیدایی اختلال شخصیت دوقطبی

دوره نیمه-شیدایی همان دوره شیدایی با شدت کمتر است که در آن علائم جنون و خودبزرگ‌بینی وجود ندارد. بسیاری از بیماران در دوره نیمه-شیدایی فعال‌تر از حالت عادی هستند، در حالی که بیماران در دوره شیدایی به دلیل کاهش تمرکز در فعالیت‌های خود دچار مشکل می‌شوند. خلاقیت در بعضی بیماران نیمه-شیدا افزایش پیدا می‌کند. بسیاری از بیماران علائم هایپرسکسولیته را نشان می‌دهد. دوره نیمه-شیدایی ویژگی اختلال دوقطبی نوع دوم و اختلال خلق ادواری است اما می‌تواند در اختلال روان‌گسیختگی عاطفی (اختلال اسکیزوافکتیو) نیز ظاهر شود. نیمه-شیدایی ویژگی اختلال دوقطبی نوع اول نیز هست و زمانی رخ می‌دهد که خلق بیمار بین وضعیت‌های عادی و شیدایی نوسان می‌کند.

دوره خلق ترکیبی اختلال شخصیت دوقطبی

خلق ترکیبی (یا Mixed State) وضعیتی است که در آن هر دو علائم شیدایی و افسردگی به‌طور هم‌زمان بروز می‌کنند (مثلاً تحریک‌پذیری، اضطراب، خستگی، احساس گناه، پرخاشگری، تفکرات خودکشی، ترس، شک یا پارانویا، صحبت بی‌وقفه و خشم). به عنوان نمونه، حالت گریه در وضعیت شیدایی یا تفکرات سریع در وضعیت افسردگی است. حالت‌های ترکیبی معمولاً خطرناک‌ترین دوره در بیماری‌های خلقی هستند زیرا رفتارهایی مانند سوء مصرف مواد، بیماری پانیک و اقدام به خودکشی تا حد زیادی افزایش پیدا می‌کنند.

دسته بندی اختلال شخصیت دوقطبی

معمولاً اختلال دوقطبی به زیردسته‌های زیر طبقه‌بندی می‌شود: اختلال دوقطبی نوع اول وجود یک یا چند دوره شیدایی. وجود دوره افسردگی یا نیمه‌شیدایی برای تشخیص الزامی نیست اما گاهی اوقات اتفاق می‌افتد. اختلال دوقطبی نوع دوم عدم وجود دوره شیدایی، وجود یک یا چند دوره نیمه‌شیدایی و یک یا چند دوره افسردگی اساسی. اختلال خلق ادواری دوره‌های نیمه-شیدایی همراه با دوره‌هایی از افسردگی که به اندازه افسردگی اساسی نباشند.بیشتر افرادی که دارای اختلال دوقطبی تشخیص داده می‌شوند، دارای تعداد دوره، به متوسط ۰٫۴ تا ۰٫۷ در سال، با طول سه تا شش ماه هستند. تناوب سریع به افرادی اطلاق می‌شود که بیشتر از سه دوره در سال را تجربه می‌کنند. بخش قابل توجهی از بیماران دوقطبی شامل این عنوان می‌شوند. در برخی منابع عناوین تناوب بسیار سریع و تناوب به شدت سریع یا تناوب بسیار بسیار سریع تعریف شده‌اند. یک تعریف از تناوب بسیار بسیار سریع، تغییر خلق در طول بازه ۲۴ تا ۴۸ ساعت است. 

انواع اختلال شخصیت دوقطبی

اختلال دو قطبی نوع 1 حد اقل یک دوره خلق شیدا به مدت یک هفته وجود دارد.اگرچه بیشتر مبتلایان دوره افسردگی را هم تجربه می‌کنند ولی بعضی از انها فقط دوره شیدائی را تجربه می‌کنند. دوره های شیدایی بدون درمان بین 3 تا 6 ماه به طول می‌انجامند.دوره‌های افسردگی در صورتی که مداوا نشوند 6-12 ماه ادامه پیدا می‌کنند. اختلال دو قطبی نوع 2 در این نوع بیش از یک دوره افسردگی شدید وجود دارد. در صورتی که شدت خلق شیدایی کم است. این نوع به نام شیدائی خفیف (Hypomania) نامیده می‌شود.

علت اختلال شخصیت دوقطبی

اگرچه دلیل قطعی برای این اختلالات هنوز شناخته نشده‌است، اما محققان بر این باورند که اختلالات دوقطبی منشأ ارثی دارد و ترکیب ژنتیکی افراد بیشتر از تربیت آن‌ها در این اختلالات مؤثر است. ممکن است مشکل فیزیکی در قسمتی از مغز که کنترل حالات روانی را به عهده دارد عامل این اختلالات باشد. به این دلیل است که این اختلالات با دارو قابل کنترل هستند. همچنین نوسانات خلقی ممکن است گاهی توسط استرس یا بیماری بوجود بیایند

عوامل خطر اختلال شخصیت دوقطبی

عواملی که ممکن است ریسک گسترش یک اختلال دوقطبی را افزایش دهند یا به عنوان یک تحریک‌کننده برای اولین دوره این اختلال عمل کنند، شامل این موارد می‌شوند: داشتن بستگان درجه اول مبتلا به اختلال دوقطبی مانند والدین یا خواهر و برادر دوره‌هایی از تجربه استرس بسیار زیاد سوءاستفاده دارو یا الکل تغییرات اساسی زندگی از قبیل مرگ کسی که دوستش داریم یا دیگر تجربه‌های شوک آور

اختلال شخصیت دوقطبی و لیتیوم

گرچه لیتیوم موثرترین تثبیت‌کننده است، اما داروهای دیگری نیز وجود دارد. سدیم والپروت که یک ضد تشنج است. اما هنوز شواهد کافی وجود ندارد که سدیم والپروت به اندازه لیتیوم مؤثر است. این دارو نباید برای خانم‌ها در سنین باروری تجویز شود. کاربامازپین اثر کمتری داشته و کمتر برای اختلالات دو قطبی استفاده می‌شود. اما اگر برای شما مناسب است نیازی به تغییر آن نیست. تجویزهای ضد جنون جدید (مثل اولانزاپین) نیز می‌تواند به عنوان تثبیت‌کننده استفاده شود

عوارض اختلال شخصیت دوقطبی

اگر شما اختلال دوقطبی دارید، همچنین ممکن است شرایط سلامتی خاصی داشته باشید که قبل یا بعد از تشخیص اختلال دوقطبی تشخیص داده شده باشند. چنین شرایطی نیاز به تشخیص و درمان دارند، زیرا آن‌ها ممکن اختلال دوقطبی را بدتر کنند یا اثربخشی درمان را کمتر کنند. این شرایط پزشکی خاص شامل این موارد می‌شود: اختلالات اضطرابی. مثال‌های این اختلال شامل اختلال اضطراب اجتماعی و اختلال اضطراب فراگیر می‌شود. اختلال استرس پس از سانحه (PTSD). بعضی از افرادی که مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه هستند، دارای اختلال دوقطبی هم هستند. اختلال کم توجهی- بیش فعالی (ADHD). اختلال کم توجهی- بیش فعالی علایمی دارد که با اختلال دوقطبی همپوشی دارد. به همین دلیل، تمیز اختلال دوقطبی از اختلال کم توجهی- بیش فعالی دشوار است. گاهی اوقات یکی با دیگری اشتباه گرفته می‌شود. در بعضی موارد، یک شخص ممکن است با هر دو اختلال تشخیص داده شود. اعتیاد یا سوءمصرف مواد. بسیاری از افرادی که مبتلا به اختلال دوقطبی هستند، همچنین ممکن است مشکلات الکلی، تنباکویی و دارویی داشته باشند. داروها و الکل ممکن است که ظاهراً علایم را خفیف کنند، اما در واقعیت افسردگی یا مانیا را تحریک، طولانی‌تر یا بدتر می‌کنند. مشکلات سلامت فیزیکی. افرادی که مبتلا به اختلال دوقطبی هستند به احتمال بیشتری مشکلات سلامتی خاص دیگری از قبیل بیماری قلبی، مشکلات تیروئید یا چاقی دارند

روز جهانی اختلال شخصیت دوقطبی

روز جهانی اختلال دو قطبی (World Bipolar Day) هر ساله در ۳۰ مارس برابر با ۱۰ فروردین گرامی داشته می‌شود. نام‌گذاری ۳۰ مارس برای روز جهانی دو قطبی (WBD) نخستین بار از سوی شبکهٔ آسیایی اختلال دو قطبی (ANBD)، بنیاد جهانی دو قطبی (IBFP) و جامعه جهانی دو قطبی (ISBD) انجام شد. ونگوگ که خود مبتلا به دوقطبی بود در این روز متولد شده‌است و به همین دلیل این روز را برای این مناسبت انتخاب کرده‌اند

افراد مشهور مبتلا به اختلال شخصیت دوقطبی

از افراد مشهور مبتلا به این بیماری می‌توان ونسان ونگوگ، لودویگ ون بتهوون، پابلو پیکاسو، کورت کوبین، ناپلئون بناپارت، ارنست همینگوی، وینستون چرچیل، بریتنی اسپیرز، دمی لواتو، امی واینهاوس، کاترین زتا جونز، جرمی برت، مرلین مونرو، ویرجینیا وولف، صادق هدایت و هالزی را نام برد. چرچیل این بیماری را سگ سیاه می‌نامید

اختلال شخصیت دوقطبی و احساس افسردگی

احساس افسردگی احساسی است که همه ما در طول زندگی آنرا تجربه کرده ایم. این احساس می‌تواند به ما در شناخت و برخورد با مشکلات زندگی کمک کند. اما در افسردگی بالینی یا اختلالات دوقطبی این احساس افسردگی بسیار شدید تر است. در این حالت احساس افسردگی برای مدت طولانی باقی می‌ماند و حتی انجام امور عادی زندگی را سخت یا غیر ممکن می‌سازد. در صورتی که شما افسرده شده باشید متوجه این تغییرات در خود شده اید:

اختلال شخصیت دوقطبی و بالا و پایین رفتن‌های اخلاقی

اختلال دوقطبی با تغییرات و بالا و پایین رفتن‌های اخلاقی بین هیجان و افسردگی شناخته می‌شود. در طول دوره هیجان، فرد ممکن است از واقعیت جدایی کامل پیدا کند. در جنون خفیف یا هیپومانیا که یکی از علائم این اختلال است، فرد وضعیت بسیار پرانرژی پیدا می‌کند اما هوشیاری خود به واقعیت را از دست نمی‌دهد. دکتر بیردن می‌گوید، “جنون خفیف می‌تواند وضعیت واقعاً لذت‌بخشی باشد. روحیه فرد به شدت تقویت می‌شود و انرژی و خلاقیت بسیار زیادی پیدا می‌کند و به نشاط می‌رسد. این قسمت بالای اختلال دوقطبی است.”

علائم اختلال شخصیت دوقطبی

این روانشناس بالینی درباره علائم این بیماری اظهار داشت: علائم بیماری اختلالات دو قطبی بستگی به خلق شما نسبت به افسردگی یا شیدایی بودن دارد.وی با بیان اینکه در افراد افسرده تغییراتی ایجاد می شود، اضافه کرد: این بیماری دچار تغییراتی همچون احساس غم، نیاز به گریستن بدون هیچ دلیلی، از دست دادن تمایل و رغبت به همه چیز، عدم لذت بردن از چیزهایی که قبلا از آن لذت می بردید، از دست دادن اعتماد به نفس، احساس بی ارزشی و ناامیدی، زودرنجی و تحریک پذیری و فکر کردن به خودکشی، مشکل در شروع و به پایان رساندن کارها در افراد می شود. شیبانی به تغییرات فکری در این بیماری اشاره کرد و افزود: تغییرات فکری همچون از دست دادن قدرت فکر کردن مثبت و امیدوارانه، از دست دادن قدرت تصمیم گیری حتی در موارد ساده، مشکل تمرکز کردن و تغییرات جسمی مانند کم شدن اشتها و وزن، مشکل خوابیدن، بیدار شدن زودتر از موقع، احساس خستگی کامل و یبوست در بیماران مبتلا به اختلالات دوقطبی بروز می کند.

بیشتر بخوانید : اختلال دو شخصیتی ♥ شخصیت نمایشی ♥ اختلال شخصیت ♥ اختلال شخصیت خودشیفتهاختلال شخصیت مرزی

  • ولی قره چلو

اسهال مزمن کودکان

شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۷:۵۶ ق.ظ

اسهال مزمن کودکان

اسهال مزمن ,اسهال مزمن چیست,اسهال مزمن در کودکان,اسهال مزمن در بزرگسالان,اسهال مزمن کودکان,علت اسهال مزمن چیست,اسهال مزمن نشانه چیست؟,دلیل اسهال مزمن چیست

اسهال مزمن , اسهال مزمن چیست , اسهال مزمن در کودکان , اسهال مزمن در بزرگسالان

توضیحاتی در مورد اسهال مزمن

اسهال به خودی خود یک بیماری نیست و بیشتر نشانه ای از مسائل دیگر محسوب می شود. با توجه به علت شکل گیری اسهال، تغییر در رژیم غذایی می تواند تاثیر فوق العاده ای بر جلوگیری و درمان اسهال داشته باشد.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد اسهال مزمن صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

اسهال مزمن چیست

اسهال می تواند به صورت حاد یا مزمن طبقه بندی شود. اسهال حاد به طور معمول در نتیجه یک عفونت باکتریایی، ویروسی یا انگلی شکل می گیرد. این نوع اسهال می تواند برای چند ساعت تا چند روز طول بکشد و در بیشتر موارد بی نیاز از درمانی خاص به خودی خود درمان می شود. اسهال مزمن به طور معمول چهار هفته یا بیشتر می تواند به طور مداوم یا آغاز-توقف طول بکشد. بیماری های مختلف مانند سلیاک، سندرم روده تحریک پذیر و بیماری التهابی روده می توانند دلیل آن باشند. در این مطلب بر روش های درمانی برای اسهال مزمن متمرکز خواهیم بود.

التهاب روده

علت اصلی بروز بیماری التهاب روده ناشناخته است، اما می‌توان عوامل خطر و دلایل بروز آن را این طور توضیح داد که از زمان بیشتر شدن مهاجرت از روستاها به شهر و افزایش شهرنشینی و به دنبال آن بهبود سطح بهداشت عمومی و فردی، انجام منظم واکسیناسیون، تغییر رژیم غذایی افراد و مصرف بیشتر غذاهای پرچرب، پر پروتئین، کم فیبر، کاهش تحرک بدنی و شیوع چاقی در جمعیت در بروز بیماری موثرند. همچنین به دلیل بهبود امکانات زندگی استفاده از یخچال‌های خانگی به صورت گسترده رواج پیدا کرد. باکتری‌هایی که محیط مناسب حیاتشان حدود دمای 4 درجه سانتی گراد است رشد بیشتر و بهتری در یخچال‌ها دارند که ممکن است در بروز بیماری نقش داشته باشند. البته آب و هوا از جمله آلودگی و گردوخاک نیز در بروز عوامل مساعدکننده این بیماری نقش دارند و از بحث ژنتیک نیز در این زمینه نباید غافل ماند.

علائم التهاب روده

بیماری التهابی روده خود را با علائم اسهال (همراه یا بدون خون)، خونریزی از مقعد، درد شکمی، کاهش وزن و تب خود را نشان می‌دهد. در واقع اسهال مزمن و طولانی‌ مدت، خونریزی در مدفوع و گاهی تکرر مدفوع و دل پیچه از نشانه‌های بارز ابتلا به بیماری التهاب روده است. همچنین بیماری‌هایی همچون التهاب کبد و کبد چرب،‌ زردی و تنگی مجاری صفراوی نیز می‌تواند از عوارض بیماری‌های التهاب روده باشد و در برخی افراد حتی قرمزی چشم و زخم‌های پوستی نیزمی‌تواند نشانه‌های ابتلا به این بیماری باشد.

دلیل اسهال مزمن در کشورهای غربی

سندرم روده تحریک پذیر و عدم تحمل غذایی یکی از شایع‌ترین دلایل اسهال مزمن در کشورهای غربی هستند. سندرم روده تحریک پذیر در اشکال مختلف شامل یبوست، اسهال و یا ترکیبی از هر دو نمایان می شود. خوشبختانه امکان مدیریت حالت اسهال سندرم روده تحریک پذیر از طریق ایجاد تغییرات در رژیم غذایی مانند دنبال کردن یک رژیم غذایی کم FODMAP وجود دارد. FODMAPها کربوهیدارت هایی طبیعی موجود در مواد غذایی از جمله میوه ها، غلات و حبوبات هستند که می توانند زمینه ساز اسهال و مشکلات مرتبط با گوارش در افراد حساس شوند. حدف FODMAPها از رژیم غذایی تنها روش علمی اثبات شده برای مدیریت سندرم روده تحریک پذیر است. روند سیستماتیک دیگر برای شناسایی موارد دیگر عدم تحمل غذایی نیاز است. باید سوابق مصرف مواد غذایی و نشانه های ایجاد شده را یادداشت کنید و از نظارت و مشاوره یک متخصص تغذیه استفاده کنید.

اسهال مزمن و پروبیوتیک ها

پروبیوتیک ها باکتری هایی سودمند هستند که می توانند سلامت گوارش شما را بهبود ببخشند. برخی مطالعات نشان داده اند که آنها می توانند برخی انواع مشخص از اسهال حاد را درمان کنند اما اثرگذاری آنها بر اسهال مزمن چندان روشن نیست. طی مطالعه ای که روی 362 بیمار مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر انجام شد، نشانه های کلی و رضایت از اجابت مزاج پس از چهار هفته استفاده از پروبیوتیک ها در مقایسه با گروه کنترل که دارونما دریافت می کردند به میزان 20 درصد افزایش یافت. اگر در پی مصرف یک پروبیوتیک هستید باید حداقل به مدت 4 هفته برای ارزیابی تاثیر آن صبر کنید. افزون بر این، برخی محصولات ممکن است حاوی مواد تشکیل دهنده سرشار از FODMAPها باشند که باید در وهله نخست مد نظر قرار بگیرند.

درمان اسهال مزمن با فیبر

فیبر نوعی کربوهیدارت قابل گوارش است که می تواند سلامت شما را تحت تاثیر قرار دهد. دو نوع متفاوت فیبر وجود دارند که به نسبت های مختلف در مواد غذایی گیاهی یافت می شوند و شامل فیبر محول و فیبر نامحلول می شوند. فیبر محلول به طور معمول در جو دو سر، مغزهای خوراکی، دانه ها و حبوبات یافت می شود. فیبر محلول به بهبود سلامت متابولیک و تنظیم حرکات روده کمک می کند. فیبر نامحلول با آب ترکیب نمی شود و تقریبا به طور دست نخورده از دستگاه گوارش عبور می کند. فیبر نامحلول به عنوان غذا برای باکتری های روده عمل می کند و برای حفظ تعادل میکروبیوم ضروری است. این نوع فیبر به بهبود مدت زمان انتقال مدفوع در روده کمک می کند. بدون در نظر گرفتن اجابت مزاج، مصرف فیبر فراوان برای سلامت مفید است. چندین مطالعه آثار مکمل های فیبر محلول بر سندرم روده تحریک پذیر را مورد بررسی قرار داده اند. به طور کلی به نظر می رسد آنها به طور قابل اعتماد نشانه ها را کاهش نمی دهند، اگرچه تمامی این مطالعات به طور ویژه اسهال را مد نظر قرار نداده اند.

اسهال مزمن و انجام تمرینات ورزشی

انجام تمرینات ورزشی با شدت کم تا متوسط می تواند به بهبود مشکلات گوارشی کمک کند. مکانیزم این مساله به طور کامل مشخص نشده است اما بهبود حرکت روده و افزایش انتشار هورمون های گوارشی می توانند به این شرایط منجر شوند. به طور ویژه، یوگا می تواند به کاهش اسهال در موارد سندرم روده تحریک پذیری اسهالی کمک کند. برخی افراد هنگام انجام ورزش هایی با شدت بالا به ویژه دویدن در مسافت های طولانی درد و اسهال را تجربه می کنند. این مساله اغلب به «روده دونده» ارجاع داده می شود که اگر مشتاق به دویدن هستید باید اطلاعات بیشتری درباره آن کسب کنید.

درمان طبیعی اسهال مزمن

چندین درمان طبیعی و درمان های جایگزین برای کمک به بهبود استرس گوارشی وجود دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم. روغن نعناع: روغن نعناع می تواند به کاهش نشانه های سندرم روده تحریک پذیر کمک کند، با این وجود، شواهد کمی درباره تاثیرگذاری آن در درمان اسهال به صورت ویژه وجود دارند. قرص های ذغال چوب: شواهدی وجود دارند که نشان می دهند قرص های ذغال چوب می توانند نفخ و درد شکمی را در برخی بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر کاهش دهند. با این وجود، تاثیرگذاری آن در درمان اسهال به طور ویژه ثابت نشده است. مخمر سنت جان: آزمایشات متعدد هنگامی که به صورت روزانه از این مخمر استفاده شده است، بهبود در نشانه های سندرم روده تحریک پذیر را نشان داده اند.

اسهال مزمن و کم آبی بدن

در شرایطی که اسهال کاملا بی ضرر به نظر می رسد اما این شرایط می تواند به کم آبی بدن و در موارد شدید به سوء تغذیه منجر شود. همچنین، داروهایی وجود دارند که می توانند به طور موقت به توقف اسهال کمک کنند. اما همانند یک رژیم غذایی کم FODMAP، دارو نمی تواند به صورت ریشه ای به مشکل اسهال رسیدگی کند. در هر صورت، اگر اسهال بیش از دو روز طول کشید باید به پزشک مراجعه کنید.

علل اسهال مزمن

اسهال مزمن یکی از علل شایع مراجعه بیماران به درمانگاه‌ها می‌باشد و بیماریهای مختلفی با منشا روده کوچک یا روده بزرگ می‌توانند باعث آن گردند، تعدادی از این بیماران بواسطه کولونوسکوپی نرمال، پزشک را با مشکل تشخیصی مواجه می‌کنند و به غلط تشخیص سندرم روده تحریک پذیر داده می‌شود. هدف از این مطالعه تعیین علل اسهال در این بیماران بود. مواد و روشها: در یک مطالعه توصیفی، تمام بیمارانی که در مدت 11ماه (مرداد ماه 1382 لغایت خرداد 1383) با اسهال مزمن غیر خونی به کلینیک گوارش بیمارستان شریعتی تهران مراجعه نمودند، مورد بررسی قرار گرفتند. اطلاعات شخصی، تاریخچه دارویی و یافته‌های بالینی بیماران ثبت و تستهای روتین آزمایشگاهی، بررسی تیروئید وHIV ، سرولوژی سلیاک، ترانزیت روده باریک و کولونوسکوپی همراه با بیوپسی از قسمتهای مختلف آن انجام شد و در موارد لازم، آندوسکوپی فوقانی با بیوپسی از دئودنوم نیاز انجام پذیرفت. یافته‌ها: 65 بیمار (34 مرد و 31 زن با میانگین سنی ۳۹.۶±۱۶سال) در این مطالعه وارد شدند. 43 بیمار (2/66%) معیارهای سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) را داشتند، از این تعداد 38 بیمار (4/88%) IBS و پنج بیمار (6/11%) بیماری دیگری غیر از IBS (3 بیمار کولیت میکروسکوپیک و دو بیمار سندرم سو جذب) داشتند. 13 بیمار (20%) مشکل ارگانیک داشتند که شامل: کولیت میکروسکوپیک در 4 بیمار (2/6%)، سندرم سو جذب در پنج بیمار (7/7%) و کرون در یک بیمار (5/1%) بود. 75% بیماران با کولیت میکروسکوپیک معیارهای IBS نیز داشتند. در مجموع شایعترین علت ارگانیک اسهال مزمن، سندرم سو جذب و کولیت میکروسکوپیک بود. در 14 بیمار (5/21%) نیز علتی برای اسهال پیدا نشد. نتیجه‌گیری:در بیماران مبتلا به اسهال مزمن غیر خونی که کولونوسکوپی نرمال دارند قبل از تشخیص IBS، بهتر است بیوپسی کولون جهت بررسی احتمالی کولیت میکروسکوپیک انجام شود و در صورت نیاز، بررسی از نظر رد بیماریهای روده باریک نیز انجام گیرد.

اسهال چیست

اسهال به صورت افزایش تعداد اجابت مزاج (بیش از 3 بار در روز) و/ یا وجود مدفوع شل یا آبکی تعریف می شود که به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می شود

انواع اسهال مزمن

اسهال مزمن به اسهالی گفته می شود که بیش از 4 هفته تداوم داشته باشد که اسهال مزمن به سه دسته کلی اسهال آبکی ، اسهال چرب و اسهال التهابی تقسیم می شود اظهار کرد : اسهال آبکی به دو دسته اسهال ترشحی و اسموتیک تقسیم بندی می شود که شایعترین علل اسهال ترشحی شامل سوء جذب اسید های صفراوی، بیماری های اندوکرین ( هیپرتیروئیدیسم)، داروها، بیماری کرون و کولیت میکروسکوپیک و… هستند.

اسهال مزمن و مصرف دارو

عوارض جانبی حاصل از مصرف منظم داروها و سموم از شایع‌ترین علل ترشحی اسهال مزمن هستند. صدها دارویی که توسط پزشکان تجویز یا بدون نسخه تهیه می‌شوند، ممکن است اسهال ناخواسته ایجاد کنند (به مبحث سایر علل اسهال حاد مراجعه کنید). همچنین استفاده مخفیانه و عادتی از ملین‌ها ]مانند سنا، کاسکار، بیزاکودیل، ریسینولئیک اسید (روغن کرچک)[ باید مورد توجه قرار گیرند. آب و سدیم و نیز انتقال سریع مواد و ایجاد سایر تغییرات می‌تواند موجب بروز اسهال ترشحی شود. خوردن غیرعمدی بعضی از سموم محیطی (مانند آرسنیک) ممکن است به جای اسهال حاد نوع مزمن آن را ایجاد کند. گاهی بعضی از عفونت‌‌های باکتریایی می‌توانند ادامه یابند و با اسهال ترشحی همراه باشند.

اسهال مزمن و هورمون ها

عوارض جانبی حاصل از مصرف منظم داروها و سموم از شایع‌ترین علل ترشحی اسهال مزمن هستند. صدها دارویی که توسط پزشکان تجویز یا بدون نسخه تهیه می‌شوند، ممکن است اسهال ناخواسته ایجاد کنند (به مبحث سایر علل اسهال حاد مراجعه کنید). همچنین استفاده مخفیانه و عادتی از ملین‌ها ]مانند سنا، کاسکار، بیزاکودیل، ریسینولئیک اسید (روغن کرچک)[ باید مورد توجه قرار گیرند. آب و سدیم و نیز انتقال سریع مواد و ایجاد سایر تغییرات می‌تواند موجب بروز اسهال ترشحی شود. خوردن غیرعمدی بعضی از سموم محیطی (مانند آرسنیک) ممکن است به جای اسهال حاد نوع مزمن آن را ایجاد کند. گاهی بعضی از عفونت‌‌های باکتریایی می‌توانند ادامه یابند و با اسهال ترشحی همراه باشند.

اسهال مزمن و کمبود لاکتاز

نقایص اکتسابی یا مادرزادی دی‌ساکاریدازها و سایر آنزیم‌های پرزهای جدار روده موجب سوء جذب کربوهیدرات و بروز اسهال اسموتیک همراه با pH پایین می‌شود. یکی از شایع‌ترین علل اسهال مزمن در بزرگسالان، کمبود لاکتاز است وسه چهارم غیر سفیدپوستان در سراسر دنیا و ۳۰-۵درصد افراد در ایالات متحده به آن مبتلا هستند؛ میزان کل لاکتوز مصرفی در هر زمان برروی علایم ایجاد شده تأثیر می‌گذارند. اکثر این بیماران یاد می‌گیرند که بدون هیچ گونه درمان با مکمل‌های آنزیمی از مصرف فراورده‌ها شیر باید اجتناب کنند. بعضی از قندها مانند سوربیتول، لاکتولوز یا فروکتوز به طور کلی جذب خوبی ندارند و به دلیل مصرف مقدار زیادی دارو، آدامس یا آبنبات‌های شیرین شده با این قندهای غیر قابل جذب، اسهال ایجاد می‌شود.

اسهال مزمن و سوء جذب چربی

سوء جذب چربی ممکن است اسهال چرب وبدبو ایجاد کند که به سختی شسته می‌شود و اغلب با کاهش وزن و کمبودهای تغذیه‌ای ناشی از سوءجذب همزمان اسیدهای آمینه و ویتامین‌ها همراه است. مقدار تولید مدفوع به علت اثرات اسموتیک اسیدهای چرب، خصوصاً بعد از هیدروکسیلاسیون باکتریایی و به درجات کمتر در اثر وجود چربی خنثی، افزایش می‌یابد. از نظر کمی، استئاتوره با چربی مدفوع بیش از میزان طبیعی g/d7 مشخص می‌شود؛ در اسهال به علت انتقال سریع در لوله گوارش چربی مدفوع می‌تواند تا g/d14 هم برسد. در بیماری‌های روده باریک مقدار متوسط چربی مدفوع g25-15 در روز و در نارسایی فعالیت اگزوکرین پانکراس اغلب بیش از g32 است. اختلال هضم داخل مجرایی، سوءجذب مخاطی، یا انسداد لنفاتیک ممکن است استئاتوره ایجاد نماید.

بیشتر بخوانید : اسهال ♥ اسهال خونی ♥ اسهال حاد ♥ یبوست مزمندل درد

  • ولی قره چلو

درمان زخم بستر چیست

شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۶:۱۱ ق.ظ

درمان زخم بستر چیست

زخم بستر ,زخم بستر چیست,زخم بستر درمان,زخم بستر+پماد,زخم بستر+عسل,زخم بستر Ppt,زخم بستر چگونه درمان میشود,زخم بستر و مراقبتهای پرستاری,زخم بستر طب سنتی

زخم بستر , زخم بستر چیست , زخم بستر درمان , زخم بستر+پماد

توضیحاتی در مورد زخم بستر

چه کسانی بیشتر در معرض زخم بستر هستند؟ – افرادی که برای مدت طولانی تری در یک وضعیت ثابت (خوابیدن به یک سمت) قرار می گیرند – افراد مسن – افراد مبتلا به دیابت نوع دو – افرادی که از ویلچر استفاده می کننددر این مطلب از سایت جسارت در مورد زخم بستر صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

زخم بستر چیست

این بیماری به آسیب بافت بدن گفته می شودکه می تواند در اثر ایجاد فشار در مدت زمان طولانی بر یک یا چند نقطه از بدن در فرد دیده می شود. این بیماری در اثر خوابیدن در مدت طولانی در یک وضعیت ثابت، کشیدگی با ملحفه، ساییدگی در صندلی و… همگی می توانند به بخشی از بافت بدن آسیب بزند. زخم بستر یا بد سور و یا زخم فشاری سبب می شود که خون رسانی به بافت کاهش یابد و در نتیجه اختلال در گردش خون، بافت ایجاد می گردد. در بیشتر حالت این زخم در نقاطی از بدن که پوست بر یک برجستگی استخوانی قرار دارد و بین آن عضله ای موجود نیست دیده می شود. بین باسن، پاشنه ها، قسمت تحتانی کمر، ستون فقرات، شانه ها، آرنج، و سرین ها از مناطق شایع بروز زخم بستر می باشد. بیمارانی که مجبور به استفاده از ویلچر هستند بیشتر دچار زخم بستر در کفل، پاها و البته پایین کمر می شوند. فشار وارد شده سبب می شود که جریان خون در آن ناحیه قطع شود در نتیجه این امر به سلول های پوستی صدمه وارد می کند.

زخم بستر یا زخم فشاری

زخم بستر که با عنوان زخم فشاری نیز شناخته می شود، زخمی است که در اثر فشارهای طولانی مدت بر نقاط مختلف بدن، به خصوص نقاطی که دچار زخم و یا جراحت شده اند، ایجاد می شود. گرچه این زخم ها معمولا به دنبال جراحت پوستی ایجاد می شوند، اما می توانند عمیق شده و به استخوان نیز برسند. در صورتی که زخم بستر درمان نشود، می تواند با جان فرد بازی کند. این بیماری عمدتا به دنبال فشار و نیرویی ایجاد می شود که باعث قطع جریان خون به قسمت هایی از بدن و یا بافت های آن ناحیه می شود. با کاهش و یا قطع خون رسانی، مواد مغذی و اکسیژن نیز به مقدار کافی به سلول ها نمی رسد. در صورت تداوم چنین وضعیتی، سلول می میرد و زخم نیز گسترش پیدا می کند. در مرحله ابتدایی رنگ پوست قرمز می شود و در صورت فشار وارد کرن بر آن ناحیه رنگ آن تغییری نمی کند. قسمت هایی از سطح پوست تغییر تحلیل می روند. در این مرحله زخم باز است و قسمت هایی از بافت پوست از بین می رود. تمام بافت های پوست و لایه های زیرین ان به طور کامل از بین می روند.

عفونی شدن زخم بستر

می توان از نشانه های عفونی شدن زخم بستر، بد بو شدن زخم، دردناک شدن زخم، تورم در اطراف زخم وعفونت زرد رنگ و یا سبز را از علائم عفونی شدن این بیماری دانست. افزایش ضربان قلب، تب، سرگیجه و ضعف جسمانی نیز از نشانه های پخش شدن زخم باشد.

دلایل زخم بستر

  این بیماری دلایل زیادی می تواند داشته باشد، اما فشار ناشی از وزن بدن باعث کاهش گردش خون در بدن می شود. هنگامی که بافت های بدن توانایی تحمل فشار وارد شده برای مدت زیاد را نداشته باشد، فشار باعث می شود که در مویرگ زخم هایی ایجاد شود. کمبود تحرک عامل اصلی ایجاد کننده این بیماری است، همچنین اشخاصی که تحت تاثیر مواد بیهوش کننده هستند و معلولان و ناتوانان ذهنی نیز از جمله اشخاصی هستند که در معرض ابتلا به زخم بستر می باشند. زیرا این اشخاص هنگام حرکت دادن عضلات و بدن خود، آزادی کامل را ندارند. همچنین در معلولین نیز به دلیل عدم توانایی حرکت عضلات و بافت های خود، بافت های سفت و سختی زیر پوست تشکیل شده می شود که در بعدا تبدیل به زخم بستر خواهد شد. بیماری کمبود خون، زخم بستر را تشدید می کند. زیرا باعث می شود که بافت ها بسیار ضعیف باشد و زخم ایجاد شده به کندی التیام یابد. کمبود خون باعث می شود که اکسیژن کافی به رگ های خونی انتقال نیابد که این امر باعث از بین رفتن زود هنگام سلول های آن ناحیه شود. سوء تغذیه و تغذیه نامناسب و بی اختیاری ادرار و مدفوع باعث می شود که زخم در معرض عفونت قرار گیرد یا به کندی بهبود یابد.

پیشگیری زخم بستر

  این بیماریزمانی ایجاد می شود که برای مدت زمان طولانی، فشار به یک قسمت خاصی از بدن وارد می شود. زخم های فشاری و یا زخم های پوستی، دیگر اصطلاحاتی هستند که گاهی به جای این بیماری استفاده می شوند. این بیماری عمدتا در قسمت های استخوانی که خون کمتری جریان دارد، دیده می شود. مانند، مفصل ران، زانو، و یا پشت سر. در بیماران بستری و یا کسانی که از ویلچر استفاده می کنند، پیشگیری از ایجاد این بیماری کمی سخت می شود. اما با رعایت یک سری نکات می توان عوارض بعدی را کم کرد. افراد باید هر دو ساعت یک بار پوزیشن خود را تغییر بدهند. فیزوتراپی برای افرادی که تحرک کمتری دارند، توصیه می شود، زیرا فیزیوتراپی جریان خون را افزایش می دهد و در نتیجه، انجام یک سری حرکات برای بیمار آسان تر می شود. یکی دیگر از راه های پیشگیری از این بیماری ، کنترل و بررسی پوست بیمار است. تشخیص اولیه و سریع علائم زخم بستر، به درمان آن کمک می کند. بدن بیمار باید همواره تمیز باشد، ونقاطی که بیشتر در معرض تشکیل زخم بستر هستند نیز باید مرتبا تمیز و شسته شوند.

شستن زخم بستر

به هنگام شستن زخم های بستر، موارد زیر باید رعایت شود: – استفاده از پنبه و یا دستمال نرم. زخم به هیچ عنوان نباید خراشیده شود. – استفاده از کرم های مرطوب کننده. – عدم استفاده از پودر و صابون های قوی. – نیازی به استحمام مرتب و روزانه نیست.

زخم بستر در ویلچری ها

اندازه ویلچر باید برای آن ها مناسب باشد، و هر گونه افزایش وزن باید به پزشک اطلاع داده شود. فردی که از ویلچر استفاده می کند، باید هر 15 تا 20 دقیقه یکبار پوزیشن نشستن خود را تغییر دهد، به عنوان مثال، به کمک بازوها خود را کمی از روی صندلی بلند کند. اگر انجام این کار برای شما سخت است، از یک نفر کمک بگیرید.

نکاتی در مورد زخم بستر

استفاده از بالشت در قسمت هایی از بدن که تحت فشار هستند، توصیه می شود. به عنوان مثال، بهتر است هنگام دراز کشیدن به پهلو، بالشتی میان مچ پا و زانو قرار داده شود. اما از قراردادن بالشت زیر زانو خودداری کنید. پوزیشن بیمار باید هر 15 دقیقه یک بار تغییر کند تا فشاری به محل زخم وارد نشود. زاویه سر نیز نباید بیشتر از 30 درجه باشد.

زخم بستر و تغذیه مناسب

تغذیه مناسب در پیشگیری از زخم بسیار حائز اهمیت است. عدم تغذیه مناسب، روند ترمیم بافت های آسیب دیده را مختل می کند. حتما در رژیم غذایی خود، ویتامین و مواد معدنی از جمله، منیزیم، پتاسیم و زینک را قرار دهید. علاوه بر این، مصرف میزان مناسبی از مواد پروتئینی نیز همواره توصیه می شود. یکی دیگر از راه های پیشگیری از زخم بستر، کم کردن فشار از روی زخم و یا جراحت است. تغییر وضعیت بدن به هنگام نشستن و یا خوابیدن، باعث تنظیم جریان خون، پیشگیری از قطع جریان خون و در نهایت پیشگیری از زخم بستر می شود. افراد فلج و ناتوان، بایستی برای تغییر وضعیت بدنی خود از فردی کمک بگیرند. فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب برای این افراد استفاده از تشک مواج را توصیه می کنند ،با کمک این تشک دیگر برای تغییر وضعیت بدنی نیاز به فرد دیگری نیست، تشک مواج با کاهش فشار ناشی از سمت تشک به بدن از زخم بستر جلوگیری می کند. برای پیشگیری از ابتلا به زخم بستر پیشنهاد می شود موارد زیر رعایت شود: • با توجه به اینکه اصلی ترین و مهمترین عامل ابتلا به زخم بستر عدم تحرک بیمار است لذا بدن بیمار باید هر یک ساعت یا حداکثر هر دو ساعت تغییر وضعیت یابد. • بدن بیمار باید بصورت منظم بررسی شود تا در صورت وجود هر زخم یا عفونت درمان فوری انجام گیرد. • قرمزی پوست اولین نشانه ایجاد زخم بستر است. هرگونه قرمزی پوست می تواند خطرناک باشد. • داخل ویلچر حتما از پنبه استفاده شود تا فشار وارد بر پوست کم شود. • همیشه بهداشت فردی رعایت شده و هیچگاه پوست بیمار نباید مرطوب بماند. • سعی شود از بالش و تشک های بادی استفاده شود، زیرا بالش های بادی فشار ناشی از بدن را بطور یکنواخت در همه نقاط بدن توزیع کرده و مانع تمرکز فشار بر یک نقطه از بدن می شود. • هیچگاه بیمار روی زخم ایجاد شده نخوابد. • هنگامی که بیمار به سمت پهلو خوابیده است، یک بالشی را میان دو پای وی قرار داده تا فشار ناشی از وزن بدن کاهش یابد و قسمت پایین کمر کمتر آسیب ببیند.

مراقبت از زخم بستر

اگر شما از شخص بیمار مراقبت می کنید حتماً مراقب زخم بستر و عوارض ناشی از آن باشید. در صورت مشاهده هر گونه زخم بستر فورا اقدامات اولیه را انجام دهید و در صورت نیاز به مرکز درمان ،بیمار را انتقال دهید. زیرا درمان زخم بستر در مراحل اولیه به مراتب، آسانتر از درمان آن در مراحل پیشرفته خواهد بود. در اینجا به ذکر برخی موارد که در بهبودی زخم بستر کمک می کند، می پردازیم: • تغییر وضعیت خواب بیمار: تغییر وضعیت خواب بیمار باعث می شود که فشار وارد بر زخم کاسته شود. لذا هر چند وقت باید وضعیت خواب بیمار تغییر داده شود. این راه، اولین و اصلی ترین اقدام برای پیشگیری از ایجاد زخم بستر به شمار می رود. • استفاده از بالش های هوایی:استفاده از بالش های هوایی باعث می شود که فشار وارد بر زخم کاسته شود و خون بیشتری در سلول ها جهت تسریع بهبودی زخم جریان داشته باشد. • تغذیه: وضعیت تغذیه می تواند تاثیر فراوانی بر بهبودی زخم بستر داشته باشد. استفاده از پروتئین و سبزیجات و میوه جات تازه (مخصوصا میوه های حاوی ویتامین ث ) و زینک نقش بزرگی در بهبودی زخم دارند. همچنین یک برنامه غذایی منظم باعث می شود که بدن توانایی ساخت سلول های جدید را بدست آورده و زخم سریع تر بهبود یابد. • زخم ایجاد شده باید زیر نظر پزشک و با استفاده از محلول های ضدعفونی کننده ،تمیز گردد. • لایه پوستی مرده (بافت از بین رفته زخم) زیر نظر پزشک برداشته شود. • بیمار باید از آنتی بیوتیک های مناسب استفاده نموده تا از ایجاد عفونت در زخم جلوگیری شود، یا عفونت ایجاد شده در زخم بهبود یابد. • زخم ایجاد شده را با گاز استریل بپوشانید تا زخم ایجاد شده هیچ تماسی با بستر و یا صندلی و… نداشته باشد. سعی شود زخم در معرض هوا قرار گیرد. از گاز های استریل و پماد های مخصوص زخم بستر که می توانند در بهبودی و یا پیشگیری از زخم بستر کمک کنند استفاده کنید • اگر در زخم چرک ایجاد شده باشد می توانید زخم را با پماد های مخصوص شستشو دهید. دقت شود که شستشوی زیاد زخم باعث می شود که دوران بهبودی زخم بستر بسیار طولانی شود لذا از شستشوی زیاد زخم جدا خودداری نمایید. • به هیچ وجه بیمار نباید روی زخم ایجاد شده بخوابد. • تا حد ممکن بیمار نباید وزن خود را هنگام نشستن یا خوابیدن روی باسن بیندازد. • هنگامی که بیمار روی تخت می خوابد باید از بالش میان دو زانو خود استفاده نماید تا فشار وارد بر کمر و پا کاسته شود.

درمان زخم بستر

رفع مواد زائد و اضافی، برداشتن سلول های مرده و آسیب دیده از روی زخم، بهترین گزینه درمان زخم بستر است. بافت های مرده مانع بهبودی زخم می شوند، برداشتن آن ها از روی زخم باعث تسریع روند بهبودی خواهد شد. این کار با استفاده از چاقوی کوچک جراحی انجام می شود. وکیوم تراپی یا استفاده از فشار منفی، در درمان زخم بستر و یا سایر زخم ها بسیار موثر می باشد. در این روش، لوله ای عاری از هوا به زخم متصل می شود، این محیط خلاء، رطوبت زخم را می گیرد و در نهایت باعث تسریع روند بهبودی می شود، و هم چنین احتمال بروز عفونت نیز به حداقل خواهد رسید. برای درمان زخم بستر نیاز به مراقبت های ویژه ای می باشد. تغذیه مناسب، جلوگیری از عفونت، استفاده از لگن مناسب و تغییر پوزیشن بیمار به مدت طولانی می تواند به روند درمان بیمار بسیار کمک کند. در بیماران مبتلا به زخم بستر به هیچ وجه از تشک های سفت که سبب تشدید زخم بستر می شوند استفاده نکنید.

مراقبت های مهم برای بیماران قطع نخاع

از مراقبت های مهم برای بیماران قطع نخاع استفاده از تشک مواج در مرحله اول است، سپس ماساژهای روزانه به صورت مرتب و همچنین جابجایی مرتب هر 2 ساعت یکبار بخصوص در مناطق فشار و در نهایت استفاده از پانسمان فیلم شفاف به صورت پیشگیرانه. این پانسمان ضدآب می باشد و تا چندین روز می تواند بر روی پوست سالم بیمار جهت پیشگیری بماند.

تشک مواج

تشک مواج فشار را کم می کند و به کاهش ایجاد زخم های فشاری کمک می کند. هنگامی که بیمار در بستر می باشد، بی حرکتی باعث جلوگیری از گردش خون می شود. تماس دائمی بین بدن و تشک باعث ایجاد نقاط فشاری می شود که عروق خونی کوچک را می بندد و باعث قطع اکسیژن و انتقال مواد مغذی به پوست و بافت می شود.

مراحل زخم بستر

بسته به میزان شدت علائم ، زخم بستر می تواند در مراحل زیر طبقه بندی شود: مرحله اول: این مرحله ، خفیف ترین مرحله زخم بستر است. و معمولا در لایه بالایی پوست اتفاق می افتد. و از علائم آن، درد ، سوزش یا خورش پوست است. مرحله دوم: این مرحله ممکن است کمی عمیق تر و سخت تر باشد. این گونه که قسمتهایی از سطح پوست از بین می روند و چیزی شبیه به تاول مشاهده می شود. مرحله سوم: در این مرحله، تمامی بافت های پوست از بین می روند و زخم باز است. مرحله چهارم: تمامی بافت های پوست و لایه های زیرین آ«، حتی عضلات و استخوانها از بین می روند.

بیشتر بخوانید : زخم معده ♥ آپنه خواب ♥ خوابیدن ♥ بیخوابیعفونت قارچی واژن

  • ولی قره چلو

درد پا هنگام خواب

شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۴:۱۷ ق.ظ

درد پا هنگام خواب

درد پاشنه پا ,درد پاشنه پا و چربی خون,درد پاشنه پا از چیست,درد پاشنه پا راست,درد پاشنه پای راست,درد پاشنه پا بعد از خواب,درد پاشنه پا نشانه چیست؟، درد پا در بارداری

درد پاشنه پا , درد پاشنه پا و چربی خون , درد پاشنه پا از چیست , درد پاشنه پا راست

توضیحاتی در مورد درد پا

پاهایتان هر روز، شما را از این‌جا به آن‌جا می‌برند. اما ممکن است تا زمانی که آسیب ببینند خیلی به آنها فکر نکنید. و زمانی که آسیب می‌بینند، شما به دنبال تسکین هستید. برای درمان درست، باید مشکل را بشناسید. نخستین چیزی که باید در نظر بگیرید، محل درد است.پادرد، هر گونه درد یا ناراحتی در پا، از مفصل ران تا پاشنه را شامل می‌شود. شکایت از درد پا معمولاً پدیده‌ای شایع است. پاها از مفاصل، عضلات، تاندون‌ها، رباط‌ها، اعصاب و عروق خونی تشکیل شده‌اند و همه‌ی این‌ها می‌توانند تحت تأثیر جراحت، التهاب و یا مشکلاتی دیگر قرار بگیرند و باعث علت درد کشاله ران و یا بروز پا درد شوند. درد پا می‌تواند موقتی یا دائمی باشد و ممکن است تمامی پا یا فقط ناحیه‌ی خاصی از آن را تحت تأثیر قرار دهد. در برخی از موارد، درد پا ممکن است از عضو دیگری از بدن، مانند کمر، نشأت بگیرد. این نوع درد پا را تیر کشیدن پا نیز می‌گویند.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد درد پا صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

درد پاشنه پا

اگر پا درد شما در ناحیه در پاشنه پای‌تان است، ممکن است پلانتار فاسیتیس داشته باشید. این، ناراحتی یا التهاب نوار بافت سفت ارتباط دهنده استخوان پاشنه به انگشاتن پا است. معمولا، صبح‌ها هنگامی که از رخت خواب بیرون می‌آیید، بیشترین درد را دارد. می‌توانید آن را در پاشنه یا قوس کف پا احساس کنید.

درمان درد پاشنه پا

– به پاهای‌تان استراحت دهید. – کشش ماهیچه پاشنه و پا را انجام دهید. – مسکن‌های آزاد و بدون نیاز به نسخه مصرف کنید. – کفش‌هایی با قوس مناسب و دارای کفی بپوشید.

آشنایی با خار پاشنه پا

خار پاشنه، دلیل دیگر پا درد است. خار پاشنه، رشد غیر طبیعی استخوان در قسمت پایین پاشنه پاست. ممکن است به دلیل پوشیدن کفش نامناسب یا راه رفتن یا وضعیت نامناسب و یا حتی از فعالیت‌هایی مانند دویدن به وجود بیاید. ممکن است خار پاشنه هنگام راه رفتن یا ایستادن شما را اذیت کند. افرادی که پاهای صاف یا قوس زیاد دارند، بیشتر در معرض خار پاشنه دردناک قرار می‌گیرند. برای درمان آن: – پد جدا‌کننده پاشنه بپوشید. – از یک کفی سفارشی و مخصوص (به نام ارتوتیک) که در کفش قرار می‌گیرد استفاده کنید. – کفش‌هایی بپوشید که کاملا اندازه باشند و کفی‌های گیرنده ضربه داشته باشند. – از مسکن‌های آزاد و بدون نیاز به نسخه استفاده کنید. – فیزیوتراپی را امتحان کنید. – اگر هنوز هم درد دارید، درمورد روش‌های درمانی با پزشک‌تان مشورت کنید.

درد پا و کبودی

یک کبودی عمیق در قسمت ضخیم پاشنه یا سینه‌ی پا است. این عارضه، معمولا در اثر جراحت است اما می‌تواند به دلیل پریدن بر جسم سخت نیز باشد. درد به گونه‌ای است که انگار روی سنگ‌ریزه راه می‌روید. این مشکل به خودی خود و به‌تدریج از بین می‌رود. در این مدت: – به پای خود استراحت بدهید. – روی ناحیه مورد نظر، یخ بگذارید. – مسکن‌های آزاد و بدون نیاز به نسخه مصرف کنید.

درد پا و شکستگی

معمولا یک جراحت جدی ناشی از افتادن یا تصادف اتومبیل است. درد پاشنه پا، کبودی، ورم، یا سختی در راه رفتن، علائم اصلی آن هستند. برای درمان آن پا درد: – به پاشنه پا فشار وارد نکنید. می‌توانید از چوب‌های زیر بغل استفاده کنید. – با کفی از پاشنه پای خود محافظت کنید. – برای محافظت از استخوان پاشنه پا، آتل بگذارید یا گچ بگیرید. – درمورد مسکن‌های آزاد یا با نسخه، از پزشک‌تان سوال کنید. – فیزیوتراپی را امتحان کنید. – اگر باز هم درد دارید، درمورد عمل جراحی با پزشک‌تان صحبت کنید.

علت درد پا

پادرد معمولاً از مشکلاتی ایجاد می‌شود که با انجام اقدامات خودمراقبتی و یا عمل به برنامه‌ی درمانی پزشک تسکین می‌یابد. عوامل مرتبط با آسیب برخی از آسیب‌ها ممکن است مسبب ایجاد درد پا باشند، این آسیب‌ها عبارتند از: ایجاد ترک‌هایی مویی و شکستگی پا گرفتگی عضلات (اسب چارلی) که معمولاً به دلیل خشکی پا و یا استفاده‌ی بیش از اتفاق می‌افتد. صدمات ناشی از استفاده‌ی بیش از حد (شین اسپلنیت)، فشار و یا رگ‌به‌رگ شدن آسیب‌های جراحتی (پارگی تاندون آشیل، پارگی مینیسک زانو)

علل درد پا

درد پا می‌تواند به دلیل تخریب ساختار مفصل، شرایط التهابی و بیماری‌های خودایمن ایجاد شود، برخی از این موارد عبارتند از: کیست بیکر بوریست پا فیبرومیالژیا (نقاط ماشه‌ای) نقرس (نوعی ورم مفصل) لنگی متناوب به دلیل تصلب شرایین آرتروز زانو روماتیسم مفصلی التهاب تاندون رگ‌های واریسی عوامل دیگر درد پا ممکن است نشانه‌ای مشکلی مبهم و یا نادر باشد که معمولاً بلافاصله آشکار نمی‌شود. این موارد عبارتند از: تومور استخوان (بدخیم یا خوش‌خیم) استفاده از داروهایی چون کورتیکواستروئید یا آلوپورینول، که معمولاً برای درمان نقرس استفاده می‌شوند. بیماری لگ‌کالوپرتس (نادر، بیماری مخرب استخوان‌های مفصل ران) استئومیلیت (عفونت استخوان) آسیب به عصب سیاتیک در نتیجه‌ی انحراف ستون فقرات و یا تخریب دیسک‌های کمری سلولیت (عفونت پوستی) شکستگی غضروف رشد

درد پا نشانه‌ ای از یک عارضه‌ی جدی

در برخی از موارد، درد پا می‌تواند نشانه‌ای از یک عارضه‌ی جدی و یا تهدیدکننده‌ی زندگی باشد. در این شرایط باید در اسرع وقت برای انجام معاینات لازم به یک مرکز پژشکی اورژانسی مراجعه شود. این موارد عبارتند از: ترومبوز وریدی عمیق که باعث آمبولی ریه، حمله‌ی قلبی و یا تی سکته‌ی مغزی می‌شود. بیماری عروق محیطی که خونرسانی به اندام را محدود می‌کند. تنگی کانال نخاعی

علائم خطرناک همراه با درد پا

ممکن است علائم دیگری، بسته به نوع بیماری زمینه‌ای، اختلال یا مشکل، با درد پا همراه باشند. برخی از این علائم عبارتند از: خستگی تب درد مفصل کاهش دامنه‌ی حرکتی مفصل برآمدگی‌های پوستی رگ‌های واریسی گاهی درد پا با علائم و نشانه‌هایی همراه می‌شود که می‌تواند نشانگر عارضه‌ای جدی و تهدیدکننده‌ی زندگی باشد. اگر هر کدام از این علائم را همراه با درد پا مشاهده کردید فوراً به یک مرکز اورژانس پزشکی مراجعه کنید: رنگ‌پریدگی یا سردی پا اشکال در تنفس تب بالا (بالاتر از 101 درجه‌ی فارنهایت) ناتوانی در راه رفتن یا تحمل وزن برروی پاها درد بعد از راه رفتن یا فعالیتی خفیف پوستی رنگ پریده یا مایل به آبی (سیانوز) شنیده شدن صدا در لحظه‌ی وارد آمدن آسیب به پا ضعف تدریجی و بی‌حسی پایین ساق پا همراه با از دست رفتن کنترل ادرار و مدفوع رگه‌های قرمز در پا گرما، قرمزی و تورم پا بروز زخم در پاها یا انگشتان که به درستی بهبود نمی‌یابد.

درد پا و درمان آن

در صورتیکه مشکل درد پا به گرفتگی عضلات و یا آسیب‌هایی جزئی بازگردد، شما معمولاً قادر خواهید بود در منزل این مشکل را برطرف کنید. در صورتی که درد پای شما ناشی از گرفتگی عضلات، خستگی و یا استفاده‌ی بیش از حد باشد، انجام درمان‌های خانگی زیر را امتحان کنید: پای خود را در موقعیت استراحت قرار دهید و با استفاده از بالش‌هایی آن‌ها را بالاتر آورید. تا زمان بهبودی پاها، از مسکن‌هایی که بدون نسخه امکان تهیه‌ی آن‌ها وجود دارد ماندد آسپرین یا ایبوپروفن، استفاده کنید تا درد و ناراحتی خود را تسکین دهید. جوراب‌های فشرده‌سازی بپوشید و با استفاده از جورابی ساق بلند آن را پوشش دهید. مقداری یخ را، حداقل چهار مرتبه در روز، برروی ناحیه‌ی دردناک پا قرار دهید. از حمامی گرم و حرکاتی کششی استفاده کنید. در صورتی که درمان‌های خودمراقبتی در طول چند روز نخست جوابگو نباشد، با یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی دیدار کنید. پزشک راهکارهایی را برای بهبود درد پای شما ارائه خواهد کرد که در ادامه بیان می‌شوند.

درد پا و داروها

داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) که بدون نسخه نیز قابل تهیه هستند، از قبیل آسپرین، ایبوپروفن و یا ناپروکسین، در تسکین درد بسیار مؤثر خواهند بود. ممکن است برای رهایی از اسپاسم، یک شل‌کننده‌ی عضلانی تجویز شود. در موارد درد شدید، ممکن است همراه با داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی و داروهای شل‌کننده‌ی عضلانی، یک داروی مسکن نیز تجویز شود. استروئیدها می‌توانند تورم و التهاب اعصاب را کاهش دهند. این داروها به صورت خوراکی یا تزریق مستقیم به ناحیه‌ی دردناک (تزریق استروئید اپیدورال و تزریق در مفصل فاست) مورد استعمال قرار می‌گیرد.

درد پا و فیزیوتراپی

ما معمولاً برای بسیاری از دردهای پا، در آغاز برنامه‌ای تقریباً عادی را پیشنهاد می‌دهیم. فیزیوتراپی در بازیابی کامل فعالیت‌ها در اسرع وقت و جلوگیری از آسیب مجدد بسیار مؤثر خواهد بود. متخصصین طب فیزیکی بهترین شیوه‌های برخاستن و راه‌ رفتن، تمریناتی برای تقویت و کشش بخش پایین کمر ، پاها و عضلات شکم را به شما یاد خواهند داد. ممکن است برای دوره‌های کوتاهی، ماساژدرمانی، اولتراسوندتراپی، دیاترمی، گرمادرمانی و کشش‌درمانی برای شما توصیه شوند. استفاده از کایروپراکتیک (درمان‌های دستی) و آب‌درمانی نیز مؤثر خواهد بود.

درد پا و کفش‌ های طبی

کفی و کفش‌های طبی، موقعیت و حرکات پا را کنترل می‌کنند. این وسایل از گسترش درد و ناتوانی و مشکلات بیشتر جلوگیری می‌کنند.

درد پا و جراحی

انجام جراحی معمولاً به ندرت لازم می‌شود، مگر در مواردی که ضعف عضلانی به دلیل بیرون‌زدگی دیسک وجود داشته باشد و یا درد شدید، پس از گذراندن دوره‌های درمانی بدون جراحی معقول، برطرف نشده باشد. برای درمان پادرد، درد و ضعف در ران و ساق پا روش های دیگری ازجمله طب سوزنی،تحریک الکتریکی از طریق پوست و … نیز وجود دارد.

قوز شست پا

یک برآمدگی استخوانی در کناره پا و نزدیک انتهای انگشت بزرگ است. این، به نامیزانی مفصل نخستین انگشت پا مربوط است. هر کسی ممکن است به آن دچار شود، مخصوصا اگر فرد کفش‌های نامناسب یا ناراحت بپوشد. معمولا زمانی که سن افراد بالاتر می‌رود، ظاهر می‌شود. افراد دچار به قوز شست، معمولا شست چمبری نیز دارند. سعی کنید کفش‌های راحت‌تر و یا کفی کفش بپوشید. اگر باز هم درد دارید، ممکن است پزشک‌تان جراحی را پیشنهاد کند.

درد پا و عوامل ایجاد کننده آن

نوروپاتی محیطی به عنوان یکی از علل احتمالی پا درد خطرناک محسوب می‌شود. نوروپاتی، اختلال در اعصابی است که از مغز و طناب نخاعی سرچشمه می‌گیرند. بیماران مبتلا به نوروپاتی محیطی ممکن است شرایطی همانند خارش، بی‌حسی و احساس غیرمعمول، ضعف و دردهای سوزاننده را تجربه کنند و علت پیدایش آن ضربات مکرر، عفونت . قرار گرفتن در معرض سموم شناخته شده است.عفونت استخوان: این نوع از درد پا بسیار دردناک است و می‌تواند از طریق باکتری‌های عفونت‌زا وارد خون شده و باعث التهاب مغز استخوان گردد. عفونت در استخوان، پاها و بازوها را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. علاوه بر آن باکتری‌ها می‌توانند با یک زخم باز وارد استخوان شوند و تورم در ناحیه آسیب دیده، تب و لرز را پدید آورد. این نوع از درد پا بسیار خطرناک است.نقرس: موسسه ملی آرتروز و مشکلات عضلانی اعلام کرد، درد نقرس که مفاصل و انگشتان پا را درگیر می‌کند به علت مصرف زیاد اسید اوریک است. این نوع از درد پا نیز دردناک و خطرناک محسوب می‌شود البته مصرف گوشت قرمز علت عمده این بیماری است اما نباید از استرس و مصرف الکل که می‌توانند دیگر فاکتورهای خطر باشد غافل شد.دلیل اینکه چرا پای شما درد می‌کند می‌تواند به دلیل یک تومور سرطانی باشد. وقتی که یک برآمدگی روی قسمتی از پایتان دارید این ممکن است به دلیل یک توده خوش خیم سرطانی در پایتان باشد. البته خیلی نادر است که این اتفاق بیفتد. مثلا، مثل اینکه این برآمدگی یک سرطان بدخیم باشد که ممکن است منجر به قطع عضو شما شود. اگر شما توده‌ای برآمده روی پای خود حس کردید حتی اگر ذره‌ای احساس ناراحتی کردید سریع به پزشک مراجعه کنید. اگر آن برآمدگی درد کمی هم داشت آن را جدی بگیرید.سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد 8 میلیون امریکایی به بیماری شریانی محیطی مبتلا هستند. یکی از مشکلات این بیماری آن است که در مراحل اولیه ممکن است هیچ علامتی را تجربه نکنند اما شایع‌ترین علامت ابتدایی این بیماری، ناراحتی متناوب در پاها در حین فعالیت است، از جمله لنگیدن ،احساس درد یا گرفتگی در عضلات پشت ساق یا ران در حین راه رفتن، سفتی، سنگینی، گرفتگی عضلات و یا ضعف آنهاست. البته زخم روی پاها یا پنجه‌های پا نیز دیده شده است. به علاوه این عارضه باعث کاهش سرعت بهبود زخم پا می‌شود. نکته حائز اهمیت این است که این بیماری تنها به پاهایتان آسیب وارد نمیکند بلکه مغز و قلبتان را نیز هدف می گیرد و ممکن است دچار سکته‌های مغزی و قلبی شوید. کاهش کلسترول و ترک سیگار برای این دسته از بیماران از واجبات ادامه حیات است.

بیشتر بخوانید : پای پرانتزی ♥ درد قوزک پا ♥ درد مچ پا ♥ صافی کف پامیخک پا

  • ولی قره چلو

درد دندان روکش شده از چیست

جمعه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۳۵ ب.ظ

درد دندان روکش شده از چیست

درد دندان ,درد دندان عقل,درد دندان عصب کشی شده,درد دندان بعد از عصب کشی,درد دندان بعد از کشیدن,درد دندان پر شده,درد دندان روکش شده,درد دندان بعد از عصب کشی

درد دندان , درد دندان عقل , درد دندان عصب کشی شده , درد دندان بعد از عصب کشی

توضیحاتی در مورد درد دندان

با روش هایی طبیعی و خانگی و استفاده از خیار، پیاز و روغن های گیاهی می توان دردهای دندانی را تسکین داد. کمتر کسی است که حداقل یکبار در عمرش دندان درد را تجربه نکرده باشد. گاهی این دردها به قدری شدید است که مسکن ها هم تسکین دهنده آن نیستند.علاوه بر این در برخی شرایط امکان مراجعه به دندانپزشک وجود ندارد. در این مواقع استفاده از راهکارهای طبیعی وخانگی مثل معجزه عمل کرده و درد دندان رابه سرعت تسکین می دهند.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد درد دندان صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

درد دندان و قطره یا شربت های سرفه

قطره یا شربت های سرفه معمولا حاوی مقدار کمی ماده بی حس کننده هستند که در کاهش و از بین بردن درد دندان موثر هستند. کافی است فقط یک یا دو قطره از این داروها را روی دندان ریخته ومعجزه آن را نظاره گر باشید.

درد دندان و پماد ویکس

استفاده از پماد ویکس یک راهکار عجیب اما موثراست. در این روش این پماد را بر روی صورت در ناحیه ای که دندان شما درد می کند همراه با یک حوله راروی آن قرار دهید،حالا بر روی طرفی از صورتتان که درد می کند بخوابید تا سریع تر از آنچه که تصور می کنید درد کاهش یابد.

درد دندان و خیار

یکی از بهترین بی حس کننده ها دندان خیار است. یکبرش ازاین میوه را برروی دندان دردناک خود قرار داده و کاهش درد را بااین مسکن طبیعی تجربه کنید. علاوه بر این، برخی از مواد طبیعی مانند پیاز، سیر، علف گندم، آب نمک و اسفناج نیزدر تسکین درد دندان موثراند.

درد دندان و چای کیسه ای

به منظور کاهش درد دندان یک چای کیسه ای داغ را مستقیم برروی دندانتان قرار دهید. چای به دلیل اسید تانیک در تسکین درد تاثیرگذاراست.

درد دندان و روغن میخک

روغن میخک یکی از محبوبترین درمان های مورد استفاده در طب گیاهی برای کاهش درد دندان است.این روغن به دلیل وجود اوژنول دارای خواص ضد باکتری و بی حس کنندگی است. یک توپ پنبه را در مخلوطی از ¼ قاشق چای خوری روغن زیتون و دو یا سه قطره روغن میخک فرو برده و آن را در روی دندان مورد نظرقرار دهید. در سال های اخیر شرکت های داروسازی قطره میخک را تولید ودر داروخانه ها عرضه کرده اند.

درد دندان و زنجبیل

زنجبیل را به قطعات کوچکتربرش زده و آن را بر روی محل دردناک قرار دهید. به تدریج درد شما با این راهکار تسکین پیدا می‌کند. زنجبیل های باقی مانده را در یخچال قرار داده و برای دفعات بعد از آن ها استفاده کنید.

درد دندان و سرکه سیب

نصف قاشق چای خوری از سرکه سیب را با یک قاشق چای خوری روغن زیره سیاه مخلوط و آن ها را حرارت دهید.سپس این ترکیب را پس از سرد شدن دهان خود را با آن شورید. این ترکیب از التهاب و عفونت جلوگیری می کند.

درد دندان و کمپرس سرد

بهترین راه حل برای از بین بردن درد غیر قابل تحمل ‎ استفاده از کمپرس سرد است. کافی است که روی ناحیه دردناک را کیسه یخ قرار داده و فروکش کردن درد را به سرعت ببینید. توجه داشته باشد بعد از تسکین درد به محض امکان‌پذیرشدن شرایط به دندانپزشک مراجعه کنید زیرا ممکن است دندان شما عفونت کرده و در اثر بی توجهی درنهایت مجبور به کشیدن دندانتان شوید.

سطوح مختلف درد دندان

دندان درد سطوح مختلفی دارد؛ از یک درد ملایم گرفته تا درد جانکاه و غیرقابل تحمل در یکی از دندان‌ها یا اطراف آرواره‌های‌تان. برخی از علل عمده‌ی دندان درد ها عبارت هستند از سوراخ شدن دندان، عفونت، عریان شدن ریشه‌ی دندان، ترک‌دار شدن دندان، بیماری لثه، خالی شدن دندان پُر شده، یا اختلالات مفصل آرواره. دندان درد زمانی اتفاق می‌افتد که بخش مرکزی دندان که به مغز دندان معروف است، تحریک یا ملتهب می‌شود. مغز دندان حاوی عصب‌های زیادی است که بسیار حساس هستند. مغز دندان می‌تواند به دلایل مختلف تحریک یا ملتهب شود.

درد دندان و سیر

استفاده از سیر می‌تواند دندان‌دردتان را بی‌اندازه تسکین دهد. سیر دارای خواص آنتی‌بیوتیکی و دارویی است؛ از این رو می‌تواند برای کاهش درد، بسیار موثر باشد. ۱. یک حبه سیر خردشده (یا پودر سیر) را با مقداری نمک طعام یا نمک سیاه مخلوط کنید و آن را مستقیما روی دندان‌تان بگذارید تا درد کاهش یابد. در صورت تمایل می‌توانید یک یا دو حبه سیر را بجوید تا احساس آرامش کنید. ۲. این درمان طبیعی را تا چند روز ادامه دهید.

تسکین درد دندان با پیاز

پیاز دارای خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی‌کنندگی است و می‌تواند درد دندان‌تان را آرام کند. پیاز از طریق نابود کردن جرم‌هایی که باعث عفونت شده‌اند، درد را تسکین می‌دهد. با نخستین نشانه‌ی دندان‌درد، می‌توانید چند دقیقه مقداری پیاز را بجوید تا دردتان تسکین یابد. اگر مایل به جویدن پیاز نیستید، تکه‌ای از آن را روی دندان یا لثه‌ی دردناک قرار دهید.

تسکین درد دندان با آب‌ نمک

یک لیوان آب‌نمک گرم ساده، می‌تواند به درمان دندان‌درد کمک کند. نصف قاشق نمک طعام را در یک لیوان آب گرم بریزید، و از آن به عنوان دهان‌شویه استفاده کنید. این کار تورم و التهاب را کاهش می‌دهد؛ به علاوه، می‌تواند با باکتری‌های عامل عفونت مبارزه کند.

درد دندان و برگ تازه‌ ی گواوا

برگ تازه‌ی گواوا نیز می‌تواند دندان‌درد را تسکین دهد؛ زیرا خواص ضدالتهابی، آرام‌بخشی، و ضدمیکروبی دارد. به راحتی می‌توانید یک یا دو برگ ترد و تازه‌ی گیاه گواوا را بجوید تا عصاره‌ی آن خارج شود و بر دندان‌دردتان اثر کند. هم‌چنین می‌توانید از برگ‌های اسفناج تازه نیز به همین صورت استفاده کنید. راه دیگر این است که چهار یا پنج عدد از برگ‌های گیاه گواوا را در آب بریزید و بجوشانید. بگذارید مقداری خنک شود و سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. از این محلول به عنوان دهان‌شویه استفاده کنید.

درد دندان و استفاده از عصاره‌ ی وانیل

استفاده از عصاره‌ی وانیل یکی دیگر از راه‌های رایج خانگی برای درمان دندان‌درد است؛ زیرا می‌تواند دندان را بی‌حس کند. به علاوه، وانیل آرام‌بخش نیز هست. ۱. پنبه را با عصاره‌ی وانیل آغشته کنید و به ناحیه‌ی دردناک بمالید. ۲. این کار را چند بار در روز انجام دهید تا این‌که دردتان برطرف شود.

درد دندان و سبزه‌ ی گندم

سبزه‌ی گندم دارای خاصیت ضدباکتری طبیعی است، و می‌تواند با پوسیدگی دندان مبارزه کند و دندان درد را تسکین دهد. عصاره‌ی آب سبزه‌ی گندم را بگیرید و به عنوان دهان‌شویه استفاده کنید. این ماده سموم لثه‌ها را جذب می‌کند، رشد باکتری‌ها را کاهش می‌دهد، و عفونت را نیز کنترل می‌کند. در صورت تمایل، می‌توانید به راحتی خودِ سبزه‌ی گندم را نیز با دندان بجوید.

درمان خانگی درد دندان

یخ نیز یکی از چند درمان خانگی موثر برای دندان درد است. یخ می‌تواند با بی‌حس کردن اعصاب دندان‌ها، دردتان را کاهش دهد. یک قطعه یخ کوچک را با پارچه‌ی نخی بپوشانید. آن را برای چند دقیقه روی لپ‌تان، کنار دندان مورد نظر بگذارید. البته اگر ریشه‌ی دندان‌تان عریان شده باشد، سرما باعث افزایش درد می‌شود. روش فشاردرمانی نیز می‌تواند درد دندان‌تان را کاهش دهد؛ فقط کافی است با یک تکه یخ، بین انگشت اشاره و شست‌تان را برای چند دقیقه بمالید. در کنار آزمودن این ۱۰ درمان خانگی موثر برای دندان درد ، حتما باید به دندان‌پزشک نیز مراجعه کنید. برخی مشکلات دندان و لثه نیاز به درمان‌های جدی‌تری دارند.آن‌چه نیاز خواهید داشت: – چای کیسه‌ای – آب روش انجام کار: – چای کیسه‌ای را بردارید و آن را با کمی آب مرطوب کنید. – سپس آن را بر روی دندان قرار دهید. اگر دندان شما به سرما حساس نیست، قبل از گذاشتن چای کیسه‌ای روی دندان، آن را در آب یخ قرار دهید.*چند وقت یک بار می‌توان این روش را تکرار کرد؟ استفاده از چای کیسه‌ای را یک یا دو بار در روز تکرار کنید. چای کیسه‌ای چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ تانن‌های موجود در چای به کاهش تورم کمک می‌کنند و همچنین درد را تسکین می‌دهند.آن‌چه نیاز خواهید داشت: – جوش شیرین – آب – توپ پنبه روش انجام کار: – توپ پنبه را با کمی آب مروطب کنید و آن را به طور کامل به جوش شیرین آغشته کنید. – توپ پنبه را روی دندان آسیب‌دیده قرار دهید تا درد دندان‌تان از بین برود. شما همچنین می توانید یک قاشق چای خوری پودر جوش شیرین را با کمی آب گرم مخلوط کنید. پودر را در آب خوب حل کنید و از این مایع به عنوان دهان شستشو استفاده کنید. این ترکیب نیز روی درد دندان‌تان تاثیر خواهد داشت. * چند وقت یک بار می‌توان این روش را تکرار کرد؟ جوش شیرین را می‌توانید دو یا سه بار در روز روی داندان‌تان استعمال کنید تا درد دندان‌تان تسکین پیدا کنید. جوش شیرین چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ این همه کاربردی که جوش شیرین دارد واقعا شگفت‌آور است! این ماده دارای خواص ضد التهابی است که باعث تسکین هر نوع تورمی می‌شود. طبیعت آنتی باکتریالِ جوش شیرین همچنین به درمان هر نوع عفونت دندان یا لثه‌ای کمک می‌کند.– روغن پونه کوهی – گوش پاک‌کن روش انجام کار: با استفاده از یک گوش پاک‌کن، روغن پونه‌ی کوهی را مستقیما روی دندانی که درد دارد، بمالید. * چند وقت یک بار می‌توان این روش را تکرار کرد؟ بعد از چند ساعت، اگر درد ادامه یافت، می‌توانید دوباره روغن را استعمال کنید. روغن پونه‌ی کوهی چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ روغن پونه‌ی کوهی نه تنها باکتری‌هایی را که باعث درد می‌شوند، ‌از بین می‌برد، بلکه دارای خواص ضد درد و ضد التهابی هم است و می‌تواند درد و تورم را کاهش دهد. کاروکرول ترکیبی است که این تاثیر را ایجاد می‌کند.

درمان خانگی درد دندان با روغن نارگیل

– ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل – آب گرم – مسواک – خمیر دندان روش انجام کار: ۱. روغن نارگیل را در دهان خود به مدت ۲۰ دقیقه بچرخانید. ۲. روغن را نباید ببلعید. بعد از ۲۰ دقیقه، روغن را داخل سطل زباله خالی کنید. ۳. دهان خود را با آب گرم شستشو دهید. ۴. سپس دندانهای‌تان را مسواک کنید. * چند وقت یک بار می‌توان این روش را تکرار کرد؟ این روش را دو بار در روز انجام دهید تا از درد دندان رهایی پیدا کنید. گرداندن روغن در دهان چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ این روش درمانی قرن‌ها است که برای درمان عفونت‌های دندان، خونریزی لثه، ورم و چرک‌کردگی لثه و سایر مشکلات دهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغن نارگیل دارای مقدار زیادی اسید لوریک است که دارای اثرات ضد التهابی و ضد میکروبی است و همین سبب می‌شود که استفاده از روغن نارگیل یک راه حل موثر برای تسکین درد دندان باشد.

درمان خانگی درد دندان با زنجبیل

آن‌چه نیاز خواهید داشت: – یک قطعه‌ی ‌کوچک ریشه‌ی زنجبیل – ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین – آب – توپ پنبه روش انجام کار: ۱. ریشه‌ی زنجبیل را به صورت پودر دربیاورید، و به آن، فلفل کاین و آب اضافه کنید و موا راد خوب هم بزنید تا یک خمیر غلیظ حاصل شود. ۲. توپ پنبه به خمیر آغشته کنید به طوری که کاملا پوشیده از خمیر شود. حالا پنبه را روی دندانی که درد دارد قرار دهید. ۳. اجازه بدهید چند دقیقه بماند. * چند وقت یک بار می‌توان این روش را تکرار کرد؟ مراحل فوق را هر زمانی که لازم بود انجام دهید. این ترکیب چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ این ترکیب تسکین‌دهنده‌ی درد دندان که در خانه تهیه می‌شود، بلافاصله موجب تسکین درد می‌شود. زنجبیل توانایی کاهش تورم و التهاب را دارد و همچنین درد را کاهش می‌دهد. فلفل کاین نیز حاوی کپسایسین است که برای کنترل درد به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. احتیاط: اطمینان حاصل کنید که پنبه با لثه تماس نداشته باشد زیرا ممکن است باعث تحریک آن شود.

بیشتر بخوانید : آبسه دندان ♥ سفید کننده دندان ♥ سیاهی دندان ♥ جرم دندانپوسیدگی دندان

  • ولی قره چلو

درد بازوی دست راست نشانه چیست

جمعه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۵۵ ب.ظ

درد بازوی دست راست نشانه چیست

درد بازو ,درد بازوی راست,درد بازوی چپ,درد بازو و سرطان,درد بازو و شانه,درد بازوها,درد بازو راست,درد بازو دست راست,درد بازوی چپ نشانه چیست

درد بازو , درد بازوی راست , درد بازوی چپ , درد بازو و سرطان

توضیحاتی در مورد درد بازو

بازو یکی از شگفت انگیزترین ابزارهای انطباق پذیر است . شما از آن در کارهای متنوعی نظیر ضربه زدن با چوب بیس بال ، بلند کردن زنبیل خرید و تکان دادن به قصد خداحافظی استفاده می کنید . البته به مانند دیگر وسایل ، ممکن است از آن به اشتباه ونامناسب استفاده شود . علت های درد بازو فراوان هستند ، البته بیشتر آنها را می توان به خستگی عضلانی نسبت داد . چنانچه درد پدید آمده سپس از بین برود و دوباره باز گردد، در حالی که دلیل خاصی برای آن وجود ندارد، ممکن است ناشی از آرتریت باشد . اگر درد به تدریج افزایش یابد و به اطراف کشیده شود ، ممکن است شکستگی در ناحیه بازو و یا ساعد وجود داشته باشد . ممکن است تصور کنید شکستگی رخ داده باشد . شاید با دست خود ضربه ای وارد آورید و یا به زمین بخورید ولی تا هنگامی که فعالیت خود را افزایش نداده و یا فشاری بر ناحیه ی شکستگی وارد نیاورده اید، دردی احساس نکنید .در این مطلب از سایت جسارت در مورد درد بازو صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

جراحات و درد بازو

ممکن است جراحات ناحیه مچ نیز درد قابل ملاحظه ای در ساعد به وجود آوردند . از شایعترین علل ، حرکات تکرار شونده نظیر تایپ کردن ، چکش زدن و بلند کردن اجسام می باشند . تیم گویدوتی استاد طب کار دانشگاه آلبر تا در ادمونتون می گوید : درد روز به روز و هفته به هفته بدتر می شود چرا که بازو فرصت استراحت نمی یابد . در نهایت کشش بر روی بافت ها آنچنان افزایش می یابد که بازو توان ترمیم و بهبود را از دست می دهد . اگر چه اسیب متوجه مچ دست است ، لیکن ممکن است درد به نواحی دیگر نظیر آرنج کشیده شود .

علائم و نشانه های درد بازو

برخی دیگر از علایم درد بازو و ضعف بازو گردن درد یا بازو درد کبودی صدا دادن بازو در حین حرکت دادن احساس خستگی مفرط تب احساس ساییدگی یا بیرون زدگی شانه سفتی و ضعف عضلانی حرکت دردناک بازو ورم بازو احساس گرمی و قرمزی بازو آسیب دیدگی قسمت بالای بازو به سختی رخ می دهد . چرا که این ناحیه به خوبی با ماهیچه ها پوشانیده شده است . یکی از شایعترین علل درد بازو که مستقیما بالای بازو را در گیر می کند ، التهاب تاندون عضله ی دو سر است . ممکن است تاندون در نزدیکی مفصل بازو ساییده و یا پاره شده باشد و بدین ترتیب موجب شعله ور شدن درد در ناحیه قدام .و در بالای بازو شود . درد در نقاط دیگر نیز ممکن است به سوی بازو کشیده شود . به طور مثال بلند کردن اجسام سنگین ممکن است موجب التهاب تاندون ها در شانه گردد که خود را به صورت درد در ناحیه بالای بازو نشان می دهد . درد شدیدی که به سوی پایین در بازوی چپ به وجود می اید یکی از علائم کلاسیک حمله قلبی است . این درد می تواند همراه با تهوع ، تنگی نفس و یا درد در قفسه سینه باشد، اما در برخی مواقع تنها علامت درد بازوی چپ است .

درد بازو و یخ

استیون بوگارد ، فیزیوتراپ ، توصیه می کند در موضع دردناک یخ قرار دهید و آن را آنقدر بر روی موضع نگهدارید تا پوست شما احساس بی حسی کند ، این زمان نباید بیش از چهار دقیقه طول بکشد . پوست را بررسی کنید تا سفید و یا آبی و کبود نشود . هم چنین می توانید از سرد کننده شیمیایی که در بین یک حوله مرطوب پیچیده شده است استفاده کنید . آن را برای مدت 20 دقیقه بر روی موضع درد قرار دهید ، در این بین پوست را هر 10 دقیقه بررسی کنید . دارو می توانید از ضد دردهای موجود با بهره گیری از راهنمای مصرف ان استفاده کنید .

درد بازو و فشار اعصاب

تحت فشار قرار گرفتن اعصاب زمانی اتفاق می افتد که بر روی یک عصب فشار بیش از حد وارد شود. این فشار می تواند از جانب هر یک از موارد زیر به وجود آید: استخوان ها عضله غضروف تاندون علائم دیگر عبارتند از: مور مور شدن بی حسی درد شدید ضعف عضلانی

درد بازو و رگ به رگ شدن

رگ به رگ شدن به کشش یا پارگی رباط ها و تاندون در نتیجه آسیب های رایج گفته می شود. اگر رگ به رگ شدن خفیف باشد، در خانه قابل درمان است اما اگر شدید باشد نیاز به جراحی دارد. علائم رایج این بیماری می تواند شامل تورم، کبودی و محدود شدن دامنه حرکت دست باشد.

درد بازو و التهاب تاندون

التهاب تاندون به معنی تورم در تاندون ها است. این التهاب معمولا در شانه ها، آرنج و مچ رخ می دهد. التهاب تاندون می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. سایر علائم شامل تورم خفیف، حساسیت به لمس و درد است.

درد بازو و شکستگی استخوان

شکستگی استخوان می تواند درد بسیار زیاد و شدید در بازو ایجاد کند. ممکن است در زمانی ک ضربه ای به استخوان وارد شده و شکستگی اتفاق افتاده است، صدای شکستگی را نیز شنیده باشید. علائم دیگری که در این حالت ایجاد می شوند عبارتند از: ورم کبودی درد شدید بدشکلی قابل مشاهده استخوان ناتوانی در تا کردن دست به سمت بالا

درد بازو و آنژین

آنژین به معنی درد قفسه سینه است و هنگامی رخ می دهد که قلب اکسیژن کافی دریافت نمی کند. آنژین صدری می تواند به درد بازو و شانه و نیز فشار در قفسه سینه، گردن و پشت منجر شود. داشتن آنژین اغلب نشان می دهد یک مشکل قلبی دارید. علائم دیگر عبارتند از: درد قفسه سینه حالت تهوع تنگی نفس سرگیجه

درد بازو و سکته قلبی

حملات قلبی زمانی رخ می دهد که به علت انسداد و گرفتگی، جریان خون و اکسیژن به قلب قطع شود. اگر اکسیژن به سرعت به قلب باز نگردد، می تواند باعث مرگ بخشی از عضله قلب شود. علاوه بر درد بازو، ممکن است علائم زیر را نیز تجربه کنید: درد در یک یا هر دو دست تنگی نفس درد در دیگر اعضای فوقانی بدن حالت تهوع عرق سرد درد قفسه سینه سرگیجه برای تشخیص علت درد بازو علاوه بر معاینه فیزیکی انجام آزمایش های زیر کمک کننده است: دکتر از شما می خواهد که دست خود را تکان دهید. این می تواند در شناسایی محل درد و علت بالقوه صدمات کمک کننده باشد. آزمایش خون می تواند در تشخیص بیماری هایی مانند دیابت یا شرایط خاصی که باعث التهاب مفاصل می شوند موثر باشد. برای تشخیص شکستگی استخوان معمولا عکس اشعه ایکس تجویز می شود. در صورتی که پزشک به مشکلات قلبی شک داشته باشد آزمایشات مربوط به چکاپ قلب مانند نوارد قلب و اکو تجویز می کند. تصویربرداری با امواج فراصوت، اندام های داخلی بدن را نشان می دهد و یکی از روش های تشخیص است. برای مشاهده بافت نرم و استخوان ها سی تی اسکن و تصویربرداری MRI تجویز می شود.

علائم خطرناک همراه درد بازو

در بیشتر موارد درد بازو نشان از مشکل خاصی نیست و شما می توانید به کمک روش های خانگی آن را درمان کنید. اما اگر علائم زیر را داشتید باید سریعا به دنبال کمک های پزشکی باشید. در صورتی مشاهده علائم شکستگی، حمله قلبی و ناراحتی های قلبی درد تیز و شدید تغییر فیزیکی قابل مشاهده در آرنج یا مچ دست و دیگر زوایای دست عدم توانایی در خم کردن اجزای دست درد یا فشار در قفسه سینه احساس درد در کمر، گردن، و یا در نیم تنه بالایی سرگیجه سبکی سر حالت تهوع تنگی نفس

درمان درد بازو

درمان درد بازو به علت و شدت درد بازوی شما بستگی دارد. برخی از درمانها برای دردهای دست شامل موارد زیر است: در برخی موارد، درد در اندام فوقانی ممکن است به قدری شدید باشد که دکتر مسکن تجویز کند. برای درد ناشی از التهاب، داروهای ضد التهاب مانند کورتیکواستروئیدها می تواند به کاهش علت زمینه ای و درد کمک کند. کورتیکواستروئیدها به صورت داروهای خوراکی و داروهای تزریقی داخل وریدی در دسترس هستند. ممکن است برای باز گرداندن دامنه حرکت بازو نیاز به درمان های فیزیکی مثل فیزیوتراپی داشته باشید. در موارد شدید درد بازو، عمل جراحی ممکن است لازم باشد. برای مثال، جراح ترمیم پارگی رباط ها و شکستگی استخوان ها از آن جمله می باشد.

درمان خانگی درد بازو

نمونه هایی از درمان های خانگی برای درد بازو عبارتند از: استراحت گاهی اوقات دردهای بدن به شما می گویند که بدنتان نیاز به استراحت دارد. جلوگیری از فعالیت های شدید جسمی و حرکت دادن بازو یک راه برای کاهش درد است. سرما درمانی آسیب به پوشش های بدن اغلب می توانند تورم ایجاد کنند. استفاده از کیسه یخ که در یک حوله پیچیده شده است، به مدت ۲۰ دقیقه بر روی منطقه آسیب دیده، می تواند تورم و التهاب را کم کند. حداقل یک ساعت بین دفعات استفاده از این روش فاصله بیاندازید. داروهای مسکن اگر نمی خواهید به پزشک مراجعه کنید، داروهای ضد درد OTC مثل آسپیرین و ایبوپروفن می تواند به درمان درد بازو کمک کنند. دقت کنید که نباید بیش از حد از این داروها استفاده کنید. اگر درد بازو بیش از چند روز طول کشید و با قطع این داروها مجددا شروع شد، باید به پزشک مراجعه کنید. بستن دست بستن منطقه آسیب دیده با نوار زخم بندی الاستیک و یا باند کشی می تواند به کاهش تورم و جلوگیری از گسترش درد مفصل کمک کند. بالا نگه داشتن اندام برای کاهش درد و تورم می توانید منطقه آسیب دیده را بالا نگه دارید. آویزان ماندن دست، درد بازو را بدتر می کند.

پیشگیری از درد بازو

اکثر دردهایی که در بازو احساس می کنید، بر اثر آسیب ایجاد می شوند. پس سعی کنید از ایجاد آسیب به روش های زیر جلوگیری کیند. قبل از تمرین، بدنتان را گرم کنید. تمرینات و ورزش ها را به شکل صحیح انجام دهید. هنگام ورزش از تجهیزات مناسب استفاده کنید. وزن خود را متعادل نگه دارید. هنگام بلند کردن اجسام دقت کرده و بارهای سنگین را اصولی بلند کنید.

همه چیز درباره درد بازو

بازو یا استخوان هومروس به عضوی از بدن ما گفته می شود که از یک سو به شانه متصل شده است و مفصل کتف و شانه را تشکیل می دهد و از سویی دیگر به ساعد متصل شده و مفصل آرنج را می سازد . زمانی که از دست سخن بمیان می آید ، اغلب افراد در لحظه اول به یاد انگشتان و پنجه های خود می افتند ، این در حالیست که مجموعه دست افراد پیچیده تر از یک عضو بوده و عملکرد اندام مختلفی به نمایان شدن ماحصل فعالیت های بخش انتهایی آن (مچ و انگشتان) میانجامد . با بررسی ساختار دست انسان و پس از مطالعه توانایی های انگشتان ، هریک از مفاصل آن ، مچ ، ساعد ، آرنج ، بازو و کتف ، به سازوکار سیستمی بی نظیر پی میبریم که بروز کوچکترین خللی در آن یا اندام مجاورش ، به تغییر عملکرد صحیح آن منجر می شود . در همین رابطه ، درد مچ دست ، درمان دیسک و در شرایط خاص این امراض درد بازو به دردی گفته می شود که در تمام نقاط دست حس می شود ، اما می توان مرکز درد و نقطه انباشت آن را بازو دانست . درد بازو می تواند ماحصل اصابت ضربه به این ناحیه یا فعالیت غیر متعارف و زیاد دست باشد . بی حسی ، درد ، مور مور شدن ، تیر کشیدن و ضعف شدید در این ناحیه که همراه با تغییر رنگ بازو (قرمزی یا کبودی) ، سفتی و یا تورم این ناحیه است ، در اثر تحریک اعصاب استخوان ، تاندون ، غضروف و یا عضلات بوجود آمده است . اگرچه در نظر اول ، بازو همانند کلیه یا چشم عضوی حساس به نظر نرسیده و ممکن است بهبودی آن را در گرو گذر زمان بدانیم ، اما گاهی درد نارسایی های قلب و عروق خود را در قالب درد شانه ، بویژه بازوی دست چپ نشان می دهد . این عضو به دلیل انتقال پیام های خود از طریق حسگرهایی مشترک با قلب ، مغز را دچار نوعی سردگمی کرده و تشخیص محل دقیق درد برای آن دشوار می سازد ، به همین درد در مواقعی که به درد بازو گرفتار می شویم ، نباید از این احتمال غافل شویم . درد شدید، وقوع تغییرات فیزیکی محسوس ، عدم امکان تحرک این عضو ، احساس درد در قفسه سینه ، احساس درد در تمامی مفاصل بالایی بدن و حتی حالت تهوع و تنگی نفس از جمله مواقعی هستند که در صورت همزمانی با درد شانه ، نیازمند رسیدگی فوری پزشک می باشند . و اما علل اصلی درد شانه چیست ؟ علاوه بر موارد فوق الذکر که عامل اصلی بروز دردهای خفیف در این ناحیه می باشند ، رگ به رگ شدن (کشش و گسستگی رباط ها) ، التهاب تاندون (احساس درد پس از لمس) ، آسیب دیدگی روتاتور کاف (که بواسطه فعالیت زیاد و غیر و متعارف بازوان نمایان می شود – مانند دست نقاشان ساختمانی ) ، شکستگی ، آرتریت روماتوئید (نوعی التهاب مفصلی که به گرم ، سخت و بی حسی آن ها منجر می شود ) و آنژین قفسه سینه (درد در اثر کمبود اکسیژن ) اشاره کرد . این امراض و نارسایی ها ، با هر کیفیت و علتی ، قابل مداوا می باشند . درمان درد بازو نیز مانند سایر روش های درمانی ، مستلزم اعمال سلسله مراتبی متدهای پزشکیست ؛ به طور مثال ، از مهمترین روش های درمان درد بازو می توان به استراحت ، سرما درمانی ، مصرف دارو های مُسکن ، بستن عضو یا بالا نگاه داشتن آن ، اوزون تراپی ، ازن درمانی و نوار عصب و عضله اشاره کرد . این روش ها که اموری ساده و قابل انجام در منزل می باشند ، در صورت عدم تاثیر گذاری به درجات بالاتری ارتقاء یافته و نیازمند معاینه توسط پزشک و فیزیوتراپ می باشند .

درد بازو چپ

دردی که شما در سمت چپ تجربه می کنید عمدتاً به این دلیل است که سیستم عصبی در طول یک حمله قلبی مغشوش می شود در آناتومی بدن انسان، قلب در مرکز قفسه سینه شما است اما کمی به سمت چپ است و به همین دلیل است که شما تجربه ضربان قلب و تپش قلب را در سمت چپ دارید درد دست چپ به علت سردرگمی سیستم پیامرسان نورون است این اتفاق می افتد چون اعصاب انعطاف پذیر بازوی چپ و قلب از همان قطعه نخاعی آمده است همچنین به همین دلیل است که درد اغلب به پشت گردن و به عقب انتشار می یابد. ممکن است یک حمله قلبی حتی بدون هر گونه درد بازوی چپ وجود داشته باشد در واقع، زنان با احتمال بیشتری درد بازوی چپ را تجربه می کنند در مقایسه با مردانی که فقط بطور ناگهانی، درد شدید قفسه سینه را تجربه می کنند به هر حال، شما نباید یک درد بازوی چپ را نادیده بگیرد و باید به دنبال کمک فوری پزشکی باشید به این دلیل که تشخیص زود هنگام واقعاً می تواند به جلوگیری از عوارض جدی کمک کند.

بیشتر بخوانید : درد مچ دست ♥ سرطان دست ♥ التهاب دست ♥ درمان ورم پا و دستبازو درد

  • ولی قره چلو

درمان درد لثه دندان عقل

جمعه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۰۷:۱۹ ب.ظ

درمان درد لثه دندان عقل

درد لثه ,درد لثه پایین,درد لثه بین دو دندان,درد لثه دندان عقل,درد لثه دندان,درد لثه بالای دندان,درد لثه در بارداری,درد لثه نوزاد,درد لثه ها,درد لثه و دندان

درد لثه , درد لثه پایین , درد لثه بین دو دندان , درد لثه دندان عقل

توضیحاتی در مورد درد لثه

درمان درد لثه و درد دندان روشهای مختلفی دارد. گاهی وقتها لثه ما درد میکند و مشکل از لثه هست. ولی گاهی اوقات لثه درد میکند و مشکل از دندا ن است. مسواک نزدن یا مسواک زدن اشتباه و نخ دندان نکشیدن میتواند از علل اصلی درد لثه باشد. سعی کنید روزی دو تا سه بار مسواک صحیح بزنید و در کنار ان از نخ دندان هم استفاده کنید. همچنین مواد ضد عفونی کننده دهان مثل دهانشویه ها هم میتواند در درمان درد لثه و عفونت لثه و ورم لثه تاثیر گذار باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد درد لثه صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

درد لثه و میخک

شما می توانید از گل میخک برای درمان درد دندان استفاده کنید. میخک های پودر، گل میخک، قطره قطره حاوی گل میخک و … همه بخشی از این گروه هستند. از روزهای اولیه، گیاه گل میخک برای درد زخم استفاده شد. برای درمان درد اسم، شما می توانید برخی از روغن گل میخ به پنبه اعمال کنید. سپس آن را به بخشی از آدامس که دارای درد و ناراحتی است اعمال کنید. شما به تدریج درد را از بین می برید. شما همچنین می توانید گیاهان یا گیاهان پودری خود را در ناحیه آسیب دیده ایجاد کنید. سپس آن را فشار دهید تا روغن آن آزاد شود.

درد لثه و آب نمک

از قدیم از آب نمک برای خمیر دندان و همچنین برای درمان عفونت استفاده شده است، و این واقعا اثر دارد. برای درمان لثه با آب نمک، یک قاشق غذاخوری نمک را در یک لیوان آب گرم بریزید و آن را بشویید. بعد از غرغره، این محلول را خارج از دهان قرار دهید. و آب نمک را نخورید

درد لثه و هیدروژن پر اکسید

شما همچنین می توانید از پراکسید هیدروژن برای درمان لثه درد استفاده کنید. این راه حل درد زخم را کاهش می دهد زخم لثه و عفونت لثه و درد لثه. برای استفاده از این راه حل، باید آب مقطر با سه درصد هیدروژن پراکسید را مخلوط کنید. سپس 30 ثانیه با آن دهان خود را بشوید و سرانجام محلول را بیرون بکشید.

درد لثه و یخ

برای درمان درد لثه و کاهش درد لثه، می توانید یخ روی لثه ها استفاده کنید. برای انجام این کار از یخ خرد شده استفاده کنید و هرگز یخ را با دندان ها نپوشانید. از آنجا که خرد کردن یخ با دندان درد، دهان و لثه ها را بدتر می کند و آنها را آسیب می زند.

دلیل درد لثه

بیماری لثه تنها به یک دلیل ایجاد می شود، التهاب و عفونت ناشی از باکتری در جرم و پلاک مواد غذایی انباشته شده در دندان های دندان می تواند دندان ها را بیمار کند و در طول زمان، دچار کمبود لثه و استخوان شود. شامل دندان است درمان عفونت های دندانی بهتر از عادی است و نباید عوارض جانبی را برای سایر قسمت های بدن، به خصوص اندام های داخلی بدن داشته باشد. ما از زمان های قدیم شنیدیم مواد مانند سیر و نمک و گیاهان دارویی برای درمان عفونت دندان و آبسه توصیه می شود.

عفونت دندان

عفونت دندان زمانی اتفاق می افتد که باکتری هایی که در عفونت ایجاد می شوند در داخل دندان ها، لثه ها و بافت های اطراف گسترش پیدا می کنند. دهان مرد پر از باکتری است که به دلیل ترکیب آنها با مقدار کمی مواد غذایی که در دهان و بزاق وجود دارد، یک لایه چسبنده روی دندان ایجاد می کند که در این مدت به پلاک اشاره شده است. دندان های مسواک می تواند به جلوگیری از پلاک در دندان ها کمک کند. غذا خوردن و نوشیدن غذاهای با کربوهیدرات بالا و نوشیدنی باعث می شود که باکتری ها در توله سگ های کربوهیدرات شما به نیازهای انرژی شما تبدیل شوند. به عنوان یک نتیجه از این، اسید در دهان تولید می شود که این اسید می تواند باعث نابودی دندان شود، و در نهایت پوسیدگی دندان می تواند منجر به عفونت دندان شود. این اتفاق زمانی رخ می دهد که باکتری ها در مناطق زیر نفوذ کنند: مرکز دندان (منطقه پالپ) از طریق حفره های ایجاد شده در دندان به علت اسید دهانی و پوسیدگی دندان، هنگامی که عفونت زیر سطح است دندان ها در تماس با فرد عفونت دندان لثه و بافت اطراف آن به نام عفونت لثه ای است.

علت عفونت دندان

هنگامی که یک عفونت دندان ایجاد می شود، پلاک دندان های شما را به عنوان یک نتیجه از پوسیدگی دندان تشکیل می دهد. در این مورد، قسمت سختی خارج از دندان (مینای دندان) آسیب دیده است. پوسیدگی دندان می تواند مینای دندان را شکست و به بافت نرم دندان (دنتین) آسیب برساند، که می تواند بر مرکز پالپ دندان تاثیر بگذارد. این مسئله التهاب خم شده است. به این ترتیب، پالپ واقع در وسط دندان می میرد و حفره لگن آلوده می شود. باکتری ها همچنان قلم را آلوده می کنند تا به استخوان هایی که نگه دندان دارند و دندان را نگه دارند (حفظ استخوان ها)، باعث عفونت دندان می شوند.

درمان عفونت دندان

عصاره گل رز را با آب لیموی خود مخلوط کنید و مخلوط را در دهان خود برای چند دقیقه نگه دارید و سپس آن را دور بریزید. این را حداقل 3 بار در روز تکرار کنید. گارگل با آب لیمو و آب گرم براق دو بار در روز و همچنین از بین بردن نفس بد، کاهش شدت تورم را کاهش می دهد. آب نمک را برای تسکین التهاب و خونریزی، یا قرار دادن زنجبیل و نمک در آدامس، بشویید. به زودی هر سه مکعب سیر را به سرعت بچینید و به یک لیوان آب یا عسل برسید. برای درمان آدامس، بهتر است از داروهای خانگی استفاده کنید، که علاوه بر موثر بودن، عوارض جانبی ندارد. آلوئه ورا می تواند تورم لثه را از بین بردن پالپ گیاه آلوئه وار به لثه ها تخلیه کند. پس از کار، دهان خود را با آب پاک کنید. بعضی از نوشابه های گازدار را با آب گرم ترکیب کرده و بعد از مسواک زدن لثه ها را با این محلول بشویید. از این روش برای 6 تا 75 روز و نه بیشتر استفاده کنید. سبزیجات و میوه های تازه میوه های تازه و سبزیجات تاثیر زیادی در از بین بردن علائم التهاب لثه دارند. بهتر است از مواد غذایی با فیبر و ویتامین C بیشتر استفاده کنید. برای به دست آوردن این، شما می توانید فیبر حاوی مواد تشکیل دهنده مانند هویج، کلم بروکلی و انواع فلفل را برای چند دقیقه استفاده کنید تا دندان هایتان را پاک کنید. عصاره گل رز را با آب لیموی خود مخلوط کنید و مخلوط را در دهان خود برای چند دقیقه نگه دارید و سپس آن را دور بریزید. این روش حداقل 3 بار در روز تکرار می شود. مخلوط زنجبیل و نمک را به مناطق التهابی اعمال کنید. گارگل با آب لیمو و آب گرم براق دو بار در روز و همچنین از بین بردن نفس بد، کاهش شدت تورم را کاهش می دهد. برای آبرسانی سریع التهاب و خونریزی از آب به آب بشویید.

درمان کلی درد لثه

درمان درد دندان با کیسه چای کیسه چای برای درمان درد دندان توصیه می شود. فقط آن را در محل قرار دهید. فقط به یاد داشته باشید از کیسه های چای داغ استفاده نکنید زیرا درد را بدتر می کند. درمان درد لثه ای با ماسک منگا مانگو همچنین می تواند برای درمان درد دندان استفاده شود. برای این منظور، میتوانید یک قاشق چایخوری از برگ نعنا را در یک فنجان آب جوش بخورید و آن را هم بزنید. سپس آن را در دهان خود قرار دهید و کمی آن را نگه دارید. این درد را تسکین می دهد. درمان درد دندان با آب لیمو ترش، شما می توانید آب لیمو را برای درمان درد و عفونت دندان، و ساعت ها با آن بشویید. این لیمو اثر بیشتری روی نمک دارد. جالب است بدانید که آلوئه ورا و ژلی اثر مهمی در کاهش درد دندان ها و کاهش عفونت های لثه ای دارند. ترکیبات گوارشی با برخی از نوشابه های گازدار با آب گرم و ماساژ دادن لثه ها با این محلول بعد از مسواک زدن. از این روش برای 6 تا 75 روز استفاده کنید. اما بیشتر از آن، شما نباید این کار را انجام دهید. استفاده از پودر زنجبیل برای درمان لثه. فقط یک پودر زردرنگ را در کف دست خود قرار دهید. سپس مسواک نرم را با پودر زنجبیل بشویید و دندانهایتان را با آن بشویید. چند دقیقه صبر کنید، سپس آن را آب آشامیدنی بشویید.

کاهش درد لثه

غذای سرد: چیزی با آب سرد بخورید یا بخورید. نه تنها مواد غذایی سرد مثل بستنی و یخ می تواند در مدت کوتاهی درد دندان را کاهش دهد، بلکه باعث تورم و التهاب نیز می شود. فریزر خود را با میوه های یخ زده یخ بزنید تا در هنگام درد احساس درد نکنید. پماد موضعی بنزوئین: پماد بنزوکائین را روی لثه ها بمالید. این کرم اغلب برای نوزادانی که دندان ها را می سوزانند و باعث بی حسی موضعی لثه ها می شوند، استفاده می شود. این بی حسی کمک خواهد کرد که به راحتی بخورید. دستورالعمل های موجود در بسته را برای استفاده از این کرم دنبال کنید. تسکین درد: شما می توانید بدون نیاز به درد مقابله با درد برای تسکین درد لثه استفاده کنید. مواد مخدر مانند ایبوپروفن و استامینوفن مناسب هستند. با مسدود کردن درد و کاهش التهاب، هر دو دارو به شما کمک می کنند راحت باشید. همانند سایر داروها، دستورالعمل های بسته، دوز توصیه شده و نظر پزشک شما را برای مصرف دارو دنبال کنید. مسواک و مسواک: بهداشت دهان و دندان را دنبال کنید. درد لثه ها ممکن است به علت لثه، عفونت لثه باشد. تنها راه مبارزه با این بیماری پس از هر غذا و نخ دندان، مسواک زدن است. در ابتدا ممکن است متوجه شوید که لثه های شما خونریزی دارند که طبیعی است. با ادامه مراقبت از دهان، لثه ها سالم تر می شوند و به طور کلی احساس درد کمتری دارند.

درد لثه و مراجعه به دندانپزشک

در صورتی که درد پایدار بود، به دندانپزشک مراجعه کنید. برای تمیز کردن تارتار تجمع کرده روی دندان و بین خط لثه به جرم گیری حرفه ای توسط دندانپزشک نیاز دارید. در صورتی که درد لثه ها مداوم است، با دندانپزشک خود مشورت کنید. شاید این حالت در نتیجه کمبود تغذیه ای شدید به وجود آمده باشد.

بیماری ژنژیویت

التهاب، خونریزی و قرمزی لثه علائم لثه (التهاب لثه) است که به علت علل مختلف اتفاق می افتد. خونریزی لثه ای و مسواک زدن دندان و استخراج دندان نیز رخ می دهد. این بیماری لثه می تواند با درد یا درد همراه باشد. اغلب التهاب لثه به علت ایجاد پلاک در دندان در اطراف خط دندان است. اگر پلاک نتواند به خوبی حل شود، سخت می شود و جرمی می شود که التهاب را تشدید می کند و در طول زمان، لثه ها را به عقب می کشد و حتی به استخوان ها آسیب می رساند. خونریزی در لثه، به ویژه هنگامی که همراه با کبودی یا خونریزی در مناطق دیگر بدن است، همچنین می تواند به علت بیماری هایی باشد که ممکن است با روند طبیعی لخته شدن خون مواجه شود. داروهای رقیق کننده خون باعث خونریزی لثه ها در حین مسواک زدن می شود. خونریزی لثهای در دوران بارداری نیز ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی باشد که حساسیت لثه را افزایش می دهد. افراد مبتلا به بیماری هایی نظیر ایدز یا دیابت که همچنین بر عملکرد سیستم ایمنی تاثیر می گذارند نیز در معرض التهاب لثه قرار دارند. گاهی عفونت لثه نیز منجر به خونریزی لثه می شود.

بیماری لثه چیست

بیماری لثه یک بیماری شایع است که باعث التهاب و گنگی ویتیو یا سوزش دهان می شود. اکثر افراد حداقل یک بار آلوده می شوند. بیماری لثه در کودکان کمتر رایج است. اگر دچار بیماری لثه شده اید، هنگامی که مسواک زدن و بوی بد دهان دارید، دچار خونریزی لثه می شوید. این مرحله از بیماری التهاب لثه ای است. اگر بیماری سم را درمان نکنید، پریودنتیت یا عفونت لثه رشد می کند. این بر روی بافت هایی که دندان ها را نگه می دارند و بر روی آنها قرار می گیرد، تاثیر می گذارد. تعداد بیشتری از بیماران فرم ملایمتری از بیماری دارند. اگر یک عمل انجام شود، استخوان های فک خود را فاسد شده و فضاهای کوچک بین لثه ها و دندان ها باز می شود. دندان های شما سقوط می کنند و سرانجام سقوط می کنند. کیست دندان نئوپلاسم نوع تومور است که تحت شرایط خاصی در فک نوزاد ظاهر می شود و در ریشه دندان کودک قرار دارد. شکل کیست ریشه دندان در کودکان شبیه یک قطره اشک یا بیضی است که پوسته پوسته پوشیده شده و با مایع بنفش زرد پر شده است. لایه بیرونی سلول های بافت همبند و قسمت داخلی آن شامل اپیتلیوم صاف و لایه ی کف است.

علائم بیماری لثه چیست

لثه های سالم صورتی و محکم هستند و دندان ها را به خوبی حفظ می کنند. وقتی لمس میکنید یا لثههایتان را لمس میکنید، نباید لثهای خونریزی داشته باشید. التهاب و گنگی ویت همیشه دردناک نیستند و ممکن است از آن آگاه نباشید. به همین دلیل است که شما باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا خونریزی آدامس را کنترل کنید. علائم اولیه: نشانه های اولیه بیماری لثه به شرح زیر است: لثه های متورم و قرمز. خونریزی لثه ای پس از مسواک زدن یا نخ دندان. این سطح از بیماری لثه گینویوی (گینوییت) نامیده می شود. علائم پیشرفته: اگر درمان صمغی نداشته باشید، بافت ها و دندان های حفظ استخوان نیز تحت تاثیر قرار می گیرند. این بیماری عفونت لثه ای نامیده می شود. علائم بیماری لثه به شرح زیر است: طعم بد بد تنفس در دهان دهان، که باعث می شود آن را به خوردن آب گوارش لگن (انباشته شدن چرک زیر لثه یا دندان) پیدایش حاد: در موارد نادر، این بیماری به نام گانگووییت حاد (ANUG ) به طور ناگهانی توسعه می یابد. نشانه های این بیماری معمولا بدتر از علائم بیماری لثه است: درد و خونریزی لثه زخم های دردناک ژیژووییت در بوی دندان دهان کودکان و بزرگسالان معالجه فلز در دهان شما بیش از حد بزاق دهان دارای مشکل بلع یا تب است و در آنجا دلایل دیگری برای تغییر رنگ صمغی است که موجب نگرانی بیشتر و بیشتر می شود. اولین بیماری خطرناک، نکروز است که باعث تخریب بافت لثه، لگن محیطی و لایه های استخوان فک پایین می شود. در این مورد، سیاهچاله لثه ناشی از مرگ سلولهای لثه ای است. نکروز لثه یک وضعیت خطرناک است و علائم دیگر شامل خونریزی لثه، نفس بد و نفس ضعیف است. علاوه بر عدم رعایت بهداشت دهان، استرس، سیگار کشیدن، عفونت ویروسی و ایدز علت این بیماری است. اگر بیماری درمان نشود، به بافت ها و استخوان های زیرین نفوذ می کند و شرایط بسیار جدی و خطرناکی را ایجاد می کند. درمان نکروز زگیل حاد شامل استفاده از آنتی بیوتیک ها و قطع بافت های مرده در آدامس با عمل زیبایی شناسی لثه است.

بیشتر بخوانید : لثه درد ♥ التهاب لثه ♥ سرطان لثه ♥ ورم لثهآبسه دهان

  • ولی قره چلو

قرمزی و التهاب چشم کودک

جمعه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۲۵ ق.ظ

قرمزی و التهاب چشم کودک

التهاب چشم ,التهاب چشم نوزاد,التهاب چشم چیست؟,التهاب چشمی چیست,التهاب چشم کودک,التهاب چشم در کودکان,التهاب چشم کودکان,التهاب چشم گربه,التهاب چشم سگ

التهاب چشم , التهاب چشم نوزاد , التهاب چشم چیست؟ , التهاب چشمی چیست

توضیحاتی در مورد التهاب چشم

قرمزی چشم یا التهاب ملتحمه، التهاب و عفونت پرده شفافی است که زیر پلک ها و قسمتهایی از کره چشم را پوشانیده است. علل قرمزی چشم معمولاً عفونتهای ویروسی یا باکتریایی است و یا می تواند حساسیتی بوده و در نوزادن می تواند ثانویه به عدم ایجاد سوراخ مجاری اشکی بطور کامل باشد. این بیماری ممکن است منجر به بروز احساس وجود خارجی در یک یا هر دو چشم شده ، به گونه ای که خود فرد احساس می کند قادر به بیرون آوردن جسم خارجی نیست، زمانی که فرد از خواب بیدار می شود، ممکن است چشم وی پر از ترشحات باشد. سفیدی چشم نیز به نظر قرمز آمده و فرد منظره ای را می بیند که قبلاً در چشم وجود نداشته است. وجود التهاب سبب می شود که عروق کره چشم در مقایسه با قبل بیشتر مشخص شوند و همین عامل سبب می شود که سفیدی چشم به نظر قرمز رسد. قرمزی چشم اصطلاحی است که معمولاً برای بیان وجود التهاب ملتحمه به کار می رود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد التهاب چشم صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

عفونت چشم

عفونت چشم انواع مختلفی دارد، از جمله: ورم ملتحمه یا چشم صورتی این عفونت باعث قرمزی چشم و ایجاد خارش می‌شود. معمولا علت ویروسی دارد، اما ممکن است گاهی‌ اوقات منشأ آن باکتری یا واکنش آلرژیک نیز باشد. گل‌ مژه یا Hordeolum (عفونت غدد پلک) این عفونت ناشی از باکتری‌های استافلاکوک است که در سطح پوست زندگی می‌کنند و به تشکیل توده‌ی قرمز بر روی پلک یا نزدیک خط مژه‌ها منجر می‌شود و با خارش یا درد همراه است. بلفاریت (Blepharitis) زمانی اتفاق می‌افتد که غدد کوچک چربی در نزدیکی خط مژه‌ها مسدود و در نتیجه پلک‌ها عفونی می‌شوند. این عفونت باعث خارش و سوزش شدید می‌شود. همچنین ممکن است باعث آب‌ریزش چشم شود و این احساس را به‌وجود بیاورد که چیزی داخل چشم‌ها رفته است. سلولیت مجاری در این عفونتِ باکتریایی، بافت اطراف چشم آلوده می‌شود. این عفونت می‌تواند خطرناک باشد و ممکن است به مشکلات دائمی تبدیل شود. کراتیت (Keratitis) این نوع عفونت که منشأ باکتریایی، ویروسی، قارچی یا انگلی دارد عمدتا ناشی از حضور یک عضو خارجی در چشم است که باعث وارد آمدن آسیب به قرنیه می‌شود. داکریوسیستیت (Dacryocystitis) این عفونت در مجاری اشک بروز می‌کند.

علل بروز عفونت و التهاب چشم

سیستم ایمنی ضعیف، زخم، جراحی، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مضر، عدم رعایت بهداشت و در تماس نزدیک قرار گرفتن با افرادی که عفونت چشم دارند، می‌تواند منجر به انواع عفونت چشمی شود. عوارض معمولِ عفونت چشم عبارتند از: آب‌ریزش بیش‌از‌حد چشم، قرمزی، متورم شدن پلک‌ها، درد، خارش، حس کردن شن و ماسه در چشم‌ها، خروج مایع زرد رنگ از چشم یا پوسته‌پوسته شدن اطراف چشم. این علائم بسته به میزان و نوع عفونت ممکن است خفیف یا بسیار شدید باشند. گرچه عفونت چشم معمولا باعث ایجاد مشکلات دائمی نمی‌شود و به‌ندرت علامت خطر جدی برای سلامت چشم‌هاست، اما می‌تواند خیلی آزاردهنده باشد. با این حال بهتر است توسط پزشک بررسی شود تا از بروز هرگونه وضعیت جدی‌ای که ممکن است در صورت عدم درمان باعث آسیب به شبکیه، رگ‌های خونی یا عصب‌های بینایی چشم ‌شود جلوگیری کند. در عین حال می‌توانید با کمک روش‌های خانگی آسان، ارزان و مؤثر از اثرات عفونت بکاهید و روند بهبودی را سریع‌تر کنید.

درمان عفونت و التهاب چشم

۱. کمپرس آب گرم این روش یکی از مؤثرترین راه‌های درمان گل‌مژه یا ورم ملتحمه است. گرما باعث افزایش گردش خون در ناحیه، کاهش درد و تورم، جلوگیری از پیشرفت عفونت و بهبودی می‌شود. ۱. یک حوله یا پارچه‌ی تمیز و بدون پرز را در آب گرم خیس کنید و آب اضافی آن را بگیرید. ۲. پارچه‌ی گرم و مرطوب را به‌مدت ۵ دقیقه بر روی پلک‌های بسته‌ی خود نگه دارید. ۳. چند بار این کار را تکرار کنید. ۴. با استفاده از یک پارچه‌ی تمیز، هرگونه ترشح یا مخاط عفونی را از روی پلک‌ها یا مژه‌ها بردارید. ۵. چند بار در روز این کار را انجام بدهید تا بهتر شوید. نکته: اگر هر دو چشم دچار عفونت شده باشند، برای هر چشم از پارچه‌ی گرم جداگانه استفاده کنید. ۲. گل‌خوش (Eyebright) گل‌خوش (نام علمی: Euphrasia)، یکی از درمان‌های گیاهی مؤثر برای عفونت‌های چشمی، به‌خصوص ورم ملتحمه یا چشم صورتی است. قدرت چرک‌خشک‌کنی گل‌خوش، روند بهبود را سریع‌تر و از گسترش عفونت جلوگیری می‌کند. یافته‌های مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۷ در مجله‌ی Alternative and Complementary Medicine منتشر شد، نشان می‌دهد که قطره‌ی چشم تک‌دُزِ گل‌خوش، در درمان ورم ملتحمه بسیار مؤثر است. یک قاشق چایی‌خوری گل‌خوش را به‌مدت ۱۰ دقیقه در یک لیوان آب بجوشانید. اجازه بدهید خنک شود، سپس با استفاده از یک پارچه‌ی نازک آن را صاف کنید. چند بار در روز از این محلول برای شست‌و‌شوی چشم استفاده کنید؛ همچنین می‌توانید از قطره‌ی چشم هموپاتی ۱۰٪ گل‌خوش نیز استفاده کنید تا از سوزش یا التهاب چشم خلاص شوید. روزی چند بار، در هر چشم یک قطره بچکانید تا زمانی که عفونت کاملا از بین برود.می‌توانید با یک محلول سالین خانگی، از عفونت چشم خلاص شوید. شست‌وشو با محلول نمکی، التهاب و خارش چشم‌ها را از بین می‌برد. محلول نمکی، ترشحات عفونی چشم‌ها را پاک و عفونت را کنترل می‌کند و به این‌ترتیب مانع از گسترش عفونت می‌شود. ۱. یک قاشق چای‌خوری نمک را در یک لیوان آب مخلوط کنید. ۲. محلول را بجوشانید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. ۳. از آن برای پاک کردن چشم‌ها استفاده کنید. ۴. این درمان خانگی را روزی چند بار انجام بدهید. نکته: در صورت امکان از آب مقطر استفاده کنید چون آب شیر ممکن است حاوی مواد شیمیایی و ناخالصی باشد. ۴. نقره کلوئیدی نقره کلوئیدی نیز می‌تواند سوزش و خارش چشم ناشی از عفونت‌های ویروسی و باکتریایی را کاهش بدهد. این محلول شامل ذرات کوچک نقره در آب است که وقتی به‌صورت قطره‌ی چشم استفاده شود، سلول‌های آلوده را به وسیله‌ی الکترومغناطیس جذب می‌کند. سلول‌های آلوده، سپس به جریان خون فرستاده می‌شوند تا از بین بروند. در هر چشم ۲ قطره نقره کلوئیدی بریزید و پلک بزنید. از این محلول دو بار در روز استفاده کنید تا زمانی که عفونت به‌طور کامل از بین برود. همچنین می‌توانید پماد نقره کلوئیدی را بدون نسخه خریداری و برای جلوگیری از خارش، آن را در اطراف چشم‌ها استفاده کنید. ۵. عسل عسل دارای خواص ضدباکتریایی است و می‌تواند باکتری‌های مضری را که باعث عفونت شده‌اند، از بین ببرد. نتایح مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۶ در ژورنال Cornea منتشر شد نیز اثر ضدباکتریایی عسل بر فلور هوازی چشمی در کمبود اشک و بیماری غدد میبومی را تأیید می‌کند. برای رسیدن به نتایج بهتر از عسل مانوکا (manuka) یا عسل طبیعی و ارگانیک استفاده کنید. نسبت مساوی عسل و آب مقطر را کاملا با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک توپ پنبه‌ای تمیز محلول را روی چشم‌ها بزنید. از این روش ۲ یا ۳ بار در روز استفاده کنید تا علائم عفونت از بین بروند. همچنین می‌توانید یک قطره عسل را مستقیما داخل چشم‌ها بریزید. عسل به کمک اشک طبیعی، هرگونه آلودگی را از چشم‌ها خارج می‌کند. ۲ تا ۳ بار در روز این‌ کار را تکرار کنید. ۶. چای سبز چای سبز غنی از اسید تانیک است که می‌تواند عفونت را در نطفه خفه کند. چای سبز از خارش چشم‌ها جلوگیری می‌کند و پف زیر چشم را کاهش می‌دهد. همچنین حاوی انواع مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌ است که به سلامت کلی چشم‌ها کمک می‌کند. ۱. دو عدد چای سبز کیسه‌ای ‌را به‌مدت چند ثانیه در آب گرم خیس کنید. ۲. کیسه‌ها را از آب خارج کنید و آب اضافی را بگیرید، سپس هم لیوان چای و هم کیسه‌های چای را در یخچال قرار بدهید تا سرد شوند. ۳. ابتدا با استفاده از چای سرد چشمان‌تان را شست‌و‌شو بدهید. ۴. سپس کیسه‌های چای سرد و مرطوب را به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی چشم‌های بسته‌ی خود قرار بدهید. ۵. این‌ کار را سه بار در روز تکرار کنید تا زمانی که علائم عفونت از بین بروند. به‌جای چای سبز کیسه‌ای می‌توانید از چای سیاه کیسه‌ای نیز استفاده کنید.

التهاب چشم و بابونه

بابونه به دلیل خواص ضدسوزشی، ضدالتهابی و ضدمیکروبی‌اش برای درمان ورم ملتحمه بسیار مؤثر است. خاصیت آرام‌بخشی و تقویت‌کنندگی آن باعث کاهش قرمزی، سوزش و پف زیر چشم می‌شود. یک قاشق چای‌خوری گل بابونه‌ی خشک را در یک لیوان آب جوش تصفیه‌شده بریزید. روی لیوان را بپوشانید و اجازه بدهید به‌مدت ۵ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. در طی روز هر چند ساعت یک‌بار، از این محلول برای پاک کردن داخل و بیرون چشم‌ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید کیسه‌های چای بابونه را در داخل یخچال قرار بدهید و آنها را به‌مدت کمتر از ۱۰ دقیقه روی پلک‌های بسته خود بگذارید تا تورم چشم‌ها را کاهش بدهد. این درمان را چند بار در روز استفاده کنید.

التهاب چشم و سرکه‌ سیب

سرکه‌ سیب در درمان چشم صورتی معجزه می‌کند. اسید مالیک موجود در سرکه‌ سیب غیرپاستوریزه مانند یک عامل ضدمیکروبی عمل می‌کند که در درمان عفونت‌های باکتریایی مؤثر است. سرکه سیب حتی ترشحات و مایعات عفونی را از بین می‌برد و به این‌ترتیب روند معالجه را بهبود می‌بخشد. ۱. یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب خام تصفیه‌نشده را در یک لیوان آب تصفیه‌شده مخلوط کنید. ۲. یک گلوله‌ی پنبه‌ای را در این محلول خیس کنید. ۳. با استفاده از آن، بخش‌های آلوده‌ی خارجی چشم را شست‌و‌شو بدهید. ۴. این‌ کار را هر چند ساعت یک‌بار در روز تکرار کنید.

التهاب چشم و شیر مادر

این روش برای از بین بردن چشم صورتی، به‌ویژه در نوزادان بسیار مؤثر و ایمن است. شیر مادر حاوی آنتی‌بادی‌های خاص به‌ویژه ایمونوگلوبولین E است که مانع از اتصال باکتری‌های عفونی به سطح مخاطی چشم می‌شوند. به این‌ترتیب رشد باکتری‌ها را محدود و به بهبود سریع عفونت کمک می‌کند. ۱. مقدار کمی از شیر مادر را داخل یک ظرف بریزید. ۲. با استفاده از یک قطره‌چکان تمیز، ۲ یا ۳ قطره از شیر مادر را داخل چشم‌های عفونی بریزید. ۳. هر دو ساعت یک‌بار یا هر زمانی که نیاز بود، مجددا این کار را تکرار کنید. شیر مادر در درمان عفونت گوش نوزادان نیز مؤثر است.

نکاتی در مورد التهاب چشم

روزی چند بار داخل چشمان‌تان آب سرد بریزید تا تقویت شوند؛ با استفاده از قطره‌های بدون نسخه می‌توانید علائم مربوط به عفونت را از بین ببرید؛ حداقل دو بار در روز چشم خود را با گلاب خالص شست‌و‌شو بدهید. همچنین می‌توانید برای خلاص شدن از خارش چشم، از گلاب به‌عنوان قطره‌ی چشم استفاده کنید؛ مقدار کمی از شامپو بچه را با آب رقیق کنید و به کمک آن ترشحات و آلودگی‌های سطح چشم را از بین ببرید؛ در طول مدتی که چشم‌ها درگیر عفونت هستند، از لنزهای تماسی استفاده نکنید؛ اگر دست‌هایتان را نشسته‌اید، به چشم‌هایتان دست نزنید؛ برای جلوگیری از گسترش عفونت، حوله یا ملافه‌هایتان را به کسی ندهید؛ وقتی عفونت چشم دارید، چشم‌ها را آرایش نکنید، از لوازم آرایش دیگران استفاده نکنید و لوازم آرایش خودتان را هم به دیگران ندهید؛ ضدعفونی‌کننده‌های‌ دست، پاک‌کننده‌ها و اسپری‌های ضدعفونی را دم‌دست نگه دارید و از آنها استفاده کنید؛ اگر عفونت چشم‌تان ظرف چند روز بهتر نشد، به پزشک مراجعه کنید.

آماس ملتحمه چشم

آماس ملتحمه چشم یا سرخ‌چشمی در واقع به سرخی و تورم ملتحمه چشم گفته می‌شود؛ یعنی غشای مخاطی که پلک و سطح چشم را می‌پوشاند. این لایه چشمی معمولا پاک و تمیز است. اگر هر نوع حساسیت و یا عفونتی رخ بدهد، این لایه یا جدار قرمز و متورم خواهد شد. ورم ملتحمه چشم بسیار شایع بوده و در اغلب مواقع چندان حاد نیست و ظرف ۷ تا ۱۰ روز بدون هیچ نوع درمان دارویی خود به خود خوب می‌شود.

انواع کنژنکتیویت

قرمزی چشم در التهاب ملتحمه یا کونژنکتیویت، conjunctivitisاز میان انواع غیر عفونی، شایعترین نوع کنژنکتیویت نوع حساسیتی یا آلرژیک است. این مشکل در افرادی که حساسیت فصلی دارند نیز دیده می‌شود و ممکن است بر اثر حساسیت به موادی از قبیل مواد آرایشی، عطر یا داروها نیز رخ دهد. این نوع از کنژنکتیویت مسری نیست. نوع عفونی کنژنکتیویت بر دو نوع است. نوع ویروسی که عامل بیماری ویروس بوده و معمولاً با یک سرما سرماخوردگی و گلو درد همراه است. نوع دوم یا کنژنکتیویت ناشی از باکتری (باکتریال) معمولاً بر اثر آلودگی با باکتری‌هایی نظیر استافیلوکوک و استرپتوکوک ایجاد می‌شود و شدت آن به نوع و گونه باکتری بستگی دارد.

التهاب چشم و علامت کنژنکتیویت

بارزترین علامت کنژنکتیویت قرمزی چشم بر اثر التهاب است. علائم انواع کنژنکتیویت را می‌توان بصورت زیر خلاصه کرد: کنژنکتیویت آلرژیک: هر دو چشم را درگیر کرده و سبب خارش و قرمزی همراه با اشکریزش و تورم پلک‌ها می‌شود. بیمار ممکن است بدلیل حساسیت آبریزش بینی هم داشته باشد. کنژنکتیویت ویروسی: معمولاً با درگیری یک چشم شروع شده و ممکن است در ادامه چشم دیگر را نیز درگیر کند. علائم دیگر شامل اشکریزش شدید، ترشح آبکی و قرمزی چشم هستند. کنژنکتیویت باکتریال (میکروبی): هر دو چشم را درگیر کرده و سبب ترشح غلیظ می‌شود که ممکن است بخصوص هنگام بیدار شدن از خواب سبب چسبیدن پلک‌ها به هم شود. علائم دیگر عبارتند از: تورم ملتحمه، قرمزی و اشکریزش. این نوع از کنژنکتیویت معمولاً ابتدا یک چشم را درگیر می‌کند ولی به سادگی به چشم دیگر منتقل می‌شود.

التهاب چشم و پیشگیری

از آنجا که انواع ویروسی و باکتریال کنژنکتیویت مسری بوده و براحتی منتقل می‌شوند، پیشگیری نقش بسیار مهمی در جلوگیری از انتقال آلودگی به چشم دیگر بیمار و نیز افراد دیگر دارد. برای پیشگیری مؤثر توجه به نکات زیر لازم است: شستشوی مرتب دستها و خودداری از مالیدن چشم. آلودگی در بسیاری از موارد بر اثر خاراندن چشم درگیر و انتقال از طریق دست آلوده اتفاق می‌افتد، استفاده نکردن از حوله مشترک، استفاده نکردن از لوازم آرایشی مشترک نظیر خط چشم، سایه چشم، استفاده نکردن از قطره‌های چشمی مشترک، شنا نکردن (بعضی از باکتری‌ها می‌توانند از طریق آب منتقل شوند)، عدم استفاده مجدد از دستمال جهت پاک کردن چشم. بهتر است از دستمال کاغذی و بصورت یک بار مصرف استفاده شود.

درمان کنژنکتیویت

کنژنکتیویت آلرژیک: کمپرس سرد و استفاده از اشک مصنوعی در موارد خفیف کمک کننده‌است. در موارد شدیدتر از داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی و آنتی هیستامین ممکن است استفاده شود. در بعضی از بیمارانی که دائماً کنژنکتیویت آلرژیک دارند ممکن است از قطره‌های استروئیدی نیز استفاده شود. کنژنکتیویت ویروسی: نوع ویروسی بیماری مانند سرماخوردگی درمان خاصی ندارد و معمولاً برای آن داروی خاصی تجویز نمی‌شود ولی علائم بیماری را می‌توان با استفاده از کمپرس سرد و اشک مصنوعی تخفیف داد. در موارد خیلی شدید نیز می‌توان از قطره‌های استروئیدی برای کاهش التهاب استفاده کرد. کنژنکتیویت ویروسی معمولاً ظرف سه هفته بهبود می‌یابد. کنژنکتیویت باکتریال: معمولاً با استفاده از قطره‌ها یا پمادهای آنتی بیوتیک درمان می‌شود.

بیشتر بخوانید : التهاب پلک ♥ التهاب زیر چشم ♥ التهاب لثه ♥ آبریزش چشمسوزش چشم

  • ولی قره چلو